استارتر باید بهت بگم حرف زدن برای تغییر آدم ها بک جور نصیحت هست و بنظرم تقریبا تمام آدم ها مخصوصا مردا بخاطر غرور بیشتر،اگر ظاهرا ب رو نیارن باز ته دلشون رنجش خاطر هست....شما تغییر رو توی رفتار و اخلاق خودت شروع کن شوهرت محبت کلامی ضعیفی داره همین..
من ی کانال برات می فرستم تو تل شوهرت رو عضو کن اونجا اینکه اون مطالب رو خودش بخونه بهتره تا شما بهش بگی ..
بعد خودت چقدر محبت کلامی و پیامک عشقولانه و سورپرایز برای اون می کنی؟
باید بدونی شوهرت فرض ۳۰ سال اینجور بوده و تو برای کمی تغییرش باید صبور باشی، ب صورت نیاز ازش بخواه بگو علی دوست دارم الان بغلم کنی یا بگو دلم الان بغلت رو میخاد...
غذا پختی بعد نوش جان کردن ایشون تشکر کرد قشنگ لپ ببر جلو اشاره کن بوسه کنه بعد با لبخند ملیح بگو نوش جونت عزیزم یا عشقم با هر چی
شب اصلا اصلا ب هیچ وجه جاتون جدا نباشه بعد همونجا باز بگو دوست دارم بغلت کنم، بغل ک کردی قربون صدقه ش برو تشکر کن ازش بخاطر زحماتش ک شما برعکس غر میزنی چقدر کار اخه، ببین مردا دیوونه تعریف کردن زنشون از خودشون هستن... ابنجوری ک از تاپیک مشخصه شما بجای تعریف و تمجید و دیدن خوبی شوهرت فقط ب بدی هاش و کاستی هاش تمرکز کردی و از اون بدتر شوهرت رو متوجه کردی ک کاستی هاش بیشتر جلوی چشمته....
پس غر زدن ممنوع، قربون صدقه و تعریف و تمجید و افتخار ب داشتن شوهری ک همه تلاشش برای میشه و همینطور پدر خوب برای بچه ت هست قول میدم بشه شوهری ک کاملا ازش رضایت داری...
مردا وقتی مدام تحقیر بشن دلسرد میشن اصلا اینکارو نکن... یعنی ممکنه علت دبر اومدن خونه همین باشه
فکر نکنی مشاور بازی در میارم و شعار میدم من بعد ۵ سال گمراهی اینحوری ز ندگی مونو نجات دادم...