2777
2789
عنوان

مستاجرا چقدر اجاره میدین؟

756 بازدید | 48 پست

بچه ها من شرق تهرانم ۳۰ دادم ماهی ۱ یه خونه قدیمی ۵۰ متری ۳ماه دیگه باید بلندشم خسته شدم از اسباب کشی با این قیمتا تو اجاره موندیم دیگه آرزو خونه دار شدن و به گور میبریم

شما کدوم سمتین و چقدر اجاره میدید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ خبره 

من ۲۰ تومن بی کرایه ۴۵ متر دربست تمیز وبدون اتاق اسلامشهر صالحیه هستم 

میخوام در بیام واس مستجر بعد ۲۰ تومن ۲۰۰ کرایه گذاشته

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

تا برج ۴ امسال ۵۵ میلیون وماهی ۱۰۰ بود.سال جدیدی تمدید کرد ۵۵میلیون ۵۰۰.....خیلی گرون کرد.حوصله اسباب کشی ندارم.البته خونم جنوبی ۱۱۰متره

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

۱۵۰۰

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
تا برج ۴ امسال ۵۵ میلیون وماهی ۱۰۰ بود.سال جدیدی تمدید کرد ۵۵میلیون ۵۰۰.....خیلی گرون کرد.حوصله اسبا ...

تو که خوبی ..

ما پارسال ۳۰ میلیون رهن وماهی ۵۰ میدادیم ..تمدید که کردیم هی گفتیم بیا رهن اضافه کن گفت نه کرایه میخوام الان ۳۰ میلیون و ماهی ۶۰۰ کرده تیر ماه دوباره تمدید داریم البته دیگه نمیمونیم مراعات نمیکنه خیلی میکشه روش

"خاک تو سر اون اسپرمایی که زرنگترینشون من بودم😂☹"
2810