یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسمش رو میذاشتم بِهین یعنی بهترین وبرگزیده واینک بدونید اسم ومعنیش خیلی روی افرادتاثیر میزاره اسم خودمم همینه همیشه اسم موفقی هستم ازدیدمردم همیشه بهترین هستم🤗
از من به شما نصیحت دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. با شما هستم خانومی که شوهر خوبی نداری ، پشتوانه نداری - پول نداری - شغل نداری - سر پناه نداری و هیچ کاری هم برای مستقل شدنت نمیکنی، از اونور گیر میدی به شوهرت ، خانواده شوهرت ، رفتارهای بد شوهرت... و اعصاب خوردی راه میندازی اما هیچوقتم نتونستی رابطتو با شوهرت خوب کنی که هیچ بدترش کردی . پس دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. نمیخوای ببوسی؟ پس مستقل بشو. تو نمیتونی هیچکسی(شوهر) رو تغییر بدی.
(نازنین عبدالله)😒اسم دو کلمه ای دوست دارم هم به روزه هم خداپسنده هم قدیم پسند هم ناز داره هم ابهت...
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب