2777
2789
عنوان

کولیک بالای یک سال

16 بازدید | 5 پست
سلام مامانا پسر من 13ماهش تموم شده ومتاسفانه بازم مشکل کولیک داره یعنی بعد از شیر و خواب حدودا بیست دقیقه بعد به خودش میپیچه و گاه گریه و گاهی کامل بیدار میشه وقتی به خودش میپیچه توی خواب بعدش یا عارق میزنه و یا باد شکمش خالی میشه وبعد عز این زمان بحرانیش بقیه خوابش رو راحت میکنه وتا موقعی که شیر بعدی رو توی خواب نخوره باز ارومه مامانا کسی مثل من هست نی نیش؟ کسی تجربه ای داره؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتم باید چیزای نفاخ نخوری رعایت کن یکم بچه گناه داره.خب قبل از اینکه بخوابه کمی بهش قطره داینتیکون بده تا راحت بخوابه. اخرشب هم بهش شام نده و زود بخوابونش بذار یکم تحرک داشته باشه غذاشو هضم کنه بعد بخوابونش.فاصله شام و خوابوندش یه ساعت باشه راحت میخوابه
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻