2777
2789
عنوان

عطسه نکردن آلرژیه من 40 روزه نمیتونم عطسه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزيزم شما مثل من استرس زياد ندارى؟ كلا براى هر چيزي 

والله در این مدت این قدر به پزشکان مختلف طب کلاسیک و سنتی طب اسلامی مراجعه کردم از متخصص گوش و حلق و بینی و مغز و اعصاب و آلرژی مراجعه کردم ام ار ای گرفتم

سی تی اسکن سینوس انجام دادم یک سری داروی ضد حساسیت قرص اسپری وقتی این داروها مصرف میکردم فقط حس عطسه کردن یا به قول شما قلقک بینی نداشتم

به این نتیجه رسیدم این داروها برای کسی که زیاد عطسه میکنه تجویز میکنند طب سنتی و اسلامی میگن از غلبه خلط سودا هست موقع احساس عطسه خودت را آرام کن یعنی فکر نکن عطسه میزنی یا نه من این را تجربه کردم وقتیکه استرس داشته باشم نمی زنم چون مکانیسم عطسه دچار اختلال میشه بخشی از فرآیند عطسه ارتباط با اعصاب داره.

والله در این مدت این قدر به پزشکان مختلف طب کلاسیک و سنتی طب اسلامی مراجعه کردم از متخصص گوش و حلق و ...

دقيقا من خيلى وقته همش استرس و حملات پنيك دارم بعدش اينطورى…ايشالله سلامت باشيد عزيزم