2777
2789
عنوان

عطسه نکردن آلرژیه من 40 روزه نمیتونم عطسه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 73 پست
جدی چند روز بعد خوردن؟ چطوری الان پريود شدی? 

من همون دقیه دوتا 75خوردم نه پریود نشدم😢😢😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
الانم داری منم دو هفته پیش دو تا قرص اورژانسی واسه اولین بار خوردم به گ خوردن افتادم حامله میشدم زجر ...

ای بابا ضررش زیاده میگن من بعد یک هفته پريود میشم حالا ببینم چی میشه این سری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا ضررش زیاده میگن من بعد یک هفته پريود میشم حالا ببینم چی میشه این سری 

من خیلی داغون شدم دفعه اول و اخرم بود خوردم قرص بیشووور

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
انشاالله میشی برا بدن هر کی فرق داره بهت نساخته معمولا پريود میشن 

بی بی چکم زدم ولی اپگلاب به روت انقدر ادرارم زیاد شده و زرد که حد نداره داغون شدم

بچه دارین؟ انشاا پريود بشی... بپر زیاد راه برو میگن زعفران خوبه 

همه چی خوردم اره یه پسر دوساله دارم ولی نشدم که نشدم

نه من از وقتي واكسن كرونا دوز اول زدم عطسه نميكنم الان ٣ هفته شده دوز دوم اصلا ديگه نميزنم اينقدر بد ...

من حس عطسه دارم ولی عطسه کردن اتفاق نمی افتد .اعصابم به هم ریخته من از سال ۹۹اردیبهشت این جوری شدم فقط یکبار عطسه با تاخیر خارج کردم.یکی میگه انفیه یکی میگه دکتر الرژی و حلق و بینی بعضی ها میگن فکرش نکن فکرش نمیکنم یک بار میبینی حالت عطسه یش میاد.ان شاالله مشکل شما و مشکل ما هر چه سریعتر حل شود‌.

من حس عطسه دارم ولی عطسه کردن اتفاق نمی افتد .اعصابم به هم ریخته من از سال ۹۹اردیبهشت این جوری شدم ف ...

سلام عزيزم عطسه كردى ؟

من فقط اون نفس عميق موقع عطسه مياد بعنى ترشحات بيرون نمياد سرگيجه هم دارم

سلام عزيزم عطسه كردى ؟ من فقط اون نفس عميق موقع عطسه مياد بعنى ترشحات بيرون نمياد سرگيجه هم دا ...

سلام خیلی حس عطسه دارم ولی شاید چند هفته ای یک عطسه میکنم آخر هر چی دکتر رفتم نتیجه ای نگرفتم معلوم نمیشه علت این برگشت عطسه چیه؟