2777
2789
سلام...پسرم 3سالشه و کلافم کرده.یا نمیاد جیش کنه یا وقتی بیاد کارشو کرده یا گاهی عاقل میشه میاد و میگه.اما بیشتر لجبازی میکنه مخصوصا مواقعی که مهمون داشته باشم یا بریم جایی.یه دختر19ماهه هم دارم.به جون خودم از دستشون تعادل روانی ندارم گاهی از فرط عصبانیت دادهای خفن میزنم.نمیدونم چکار کنم.
با خودم میگم اصلا چرا وقتی نمیفهمه من وقت و انرژیم رو تلفش کنم؟بذارم بعد4سال تا بفهمه!حتی وقتی میگم پس حالا که شورت آموزشیت رو جیشی کردی باید مثل نی نی کوچولوهای بی دندون پوشک بشی میخنده اصلا مفهوم تهدیداتم رو نمیگیره.اگرم بگم جیش کنی پاهات بو میگیره میگه نمیگیره!میگم زخم میشی میگه نه نمیشه.کلافم کلافه.
خیلی حرصم میده طاقت ندارم دیگه...
مرقدت ضرب المثلهای مرا تغییر داد....هرکه بامش بیش برفش بیش"نه"کبوتر بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن هم همینطوره با این تفاوت که من اصلا اصراری ندارم الان بگیرمش از پوشک!!! خوب هروقت بفهمه خودش می گه دیگه!!! تاحالا بچه ای رو دیدی که مدرسه بره و پوشک ببنده!!! من احساس می کنم واسه پسرم هنوز زوده....
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
نه مهد نمیره....داغونم داغون!!!

خل و چل شدم دیگه!!میخوام بذارمش مهد ولی فعلا تو ماه مبارک نشده
بچه ها یعنی 4 سالگی حالیش میشه دیگه؟خجالت هم نمیدونه چیه؟مثلا وقتی بدون شورت یا پوشک از توالت بیاد بیرون همونطوری وایمیسه البته من هنوز نتونستم تفهیمش کنم که بدون لباس زیر کسی نباید ببینتش اما اونم حساس نیست!!!

خواهش میکنم به دادم برسید یه راهنمایی یا دلداریى!!!احتیاج دارم کلی استراحت کنم....خدایا
ببینید شما باید خودتون از بچه بپرسین که الان دستشویی داره یا نه؟تا خودش بفهمه.هر چی توی از پوشک گرفتن بچه عقب بندازین بچه هم دیرتر یاد می گیره.
سعی کنید با یکم حوصله از پوشک بگیریدش.توی مهمونی بچه ها یا سرگرم می شن یا این که از تمسخر بقیه می ترسن.اون موقع پوشکش کنید.
شما تا حالا دیدین بچه ای رو با پستونک ببرن مدرسه؟شاید بخندین ولی من دیدم.به بچه اگه آموزش ندی که یاد نمی گیره.خیال می کنه باید همون جوری خودش رو خلاص کنه.وقتی خودش رو کثیف کرد بهش عصبانی نشید
من از اواخر فروردین دو بار با ناکامی پروژه و نیمه کاره ول کردم بدلیل اینکه متاسفانه مسافرت رفته بودیم و پسرم اصلا همکاری نکرد الان باز بعد از حدود یه ماه باز شروع کردم ولی هیچ پیشرفتی نمیبینم یعنی علاقه به توالت رفتن رو درش نمیبینم.گاهی میاد میگه بریم جیش کنیم ولی میرم میبینم جیشش رو کرده تازه میگه بهم!!نمیدونم مشکل از منه یا از لجبازیهای اون!!رویا جون چشم الان دارم همزمان هم اینجا پس میذارم هم لینک دوستان رو میخونم
2810