2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش رو از 4سالگی به بعد از پوشک گرفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پسر خودمو دیدم!!!

امروز حس افسردگی دارم نمیدونی امروز وقتی دیدم جیش کرد تو شورتش نشستم های های گریه کردم

مرقدت ضرب المثلهای مرا تغییر داد....هرکه بامش بیش برفش بیش"نه"کبوتر بیشتر
چمیدونم دیگه... فعلا برم واس افطار چیزی علم کنم بعد باز میام

بنظرم دخترت رو ببر پیش روانشناس کودک شاید یه استرس نهفته داره یا ترس از چیزی که ممکنه شما یا پدرش متوجه نشده باشید...
البته اینا هم حدسیاته....

خدا هردومونو کمک کنه
براش جایزه بزار خوردنی که دوست داره اسباب بازی که مورد علاقشه
هر وقت هم که تو دستشویی جیش کرد براش دست بزن
من هنوز دخترم رو از پوشک نگرفتم زیر دو ساله البته امادگیشو داره بیشتر اوقات میگه ولی من به خاطر شرایطم سختمه ولی خودش بعضی وقتا میره رو لگنش میشینه با پوشک یا میاد خبرم میکنه بعد شاهکارشو نگاه میکنه دست میزنه و ذوق میکنه
شاید جایزه بزاری بهتر بشه برادرزاده من اینطوری بود مقاومت میکرد
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
کجال جان توی دستشوییتون به کاشیایه دیوار برچسب بچسبون. برچسبایه پسرونه ای که دوست داره
مسل ماشین یا بنتن یا... که دستشویی حالت بچه گونه بگیره. بعضی اوقاتم که نمیاد
دستشویی بگو یه برچسب جدید بیا ببینش. چندتا شکلاتم بزار دم دستشویی بگو برای بچه ایه که بیاد دستشویی جیش کنه
یا کارایی از این قبیل که تشویغ بشه.
بچه ی خواهرم عشق این بود که وقتی میاد دستشویی سیفون بکشه ، انگار جایزه ی دستشویی کردنش بود
ممنون از همه...من اول با برچسب شوع کردم ولی بعد مدتی انگار واسش تکراری شده بود و باز برای دسشویی رفتن مقاومت میکرد که منم ول کردم تا دو هفته باز با ماژیک شروع کردم که بعد جیشش رو کاشی نقاشی کنه ولی اونم تا یه زمانی جواب داد و بعد که رفتیم شمال بهم خورد!!
بعد دیگه من تا حدود 1 ماه ولش کردم و الان دارم با خوراکی گولش میزنم بیاد مثلا خیلی اسمارتیز دوس داره و میاد...ولی بیشتر اوقات جون به لبم میکنه تا بیاد و انقدر جیغ و داد میکنه که من واقعا میمونم اونموقع وظیفم چیه؟اگر به جیغش بها بدم پررو میشه و اگر ندم سرم از دستش سوت میکشه!!

من به راهنمایی احتیاج دارم....کمک کنید دوستان..میام باز سر میزنم
نمیدونم کجای کار من ایراد داره؟آیا من پیش پسرم متزلزل دیده میشم؟آیا خشانت داشتم و اون رفته رو لجبازی؟واقعا این پسرم بدقلقه....
شماها چجوری موفق شدید که من توش موندم؟اصلا پسرم منو آدم حساب نمیکنه بهم میخنده با تمسخر نگاهم میکنه و حرفای من براش جنبه تکراری و مزخرف داره

خدایا کمک کن تو که همیشه یاریم دادی
عزیزم امیدوارم تا حالا موفق شده باشی. کلا اگه تو سن خاصش که دو سال و دو ماهگی هست نگیری مشکل به هم میزنی چون سخت میشه أصلا إز پوشک و شورت آموزشی استفاده نکن اول تو خونه إز پوشک بگیرش بعد بیرون و آخر سر موقع خواب سعی کن شبا بهش بعد از ساعت ٧ خیلی مایعات ندی و شبا هر دو ساعت ببریش دستشویی که جیش کنه در طول روز هم مدام بهش بگو تو پسر بزرگی هستی ببین بابا هر وقت میخواد میره دستشویی مخصوصا کسی رو مثال بزن که براش أهمیت داره أصلا عصبانی نشو اگه جیش کرد خیلی راحت بغلش کن بهش بگو اشکالی نداره اتفاقه میفته مطمئنم دفعه دیگه بیشتر تلاش میکنی سیستم جایزه برأی همه بچه ها جواب نمیده سعی کن بیشتر إز نظر روانی امادش کنی مثلا صبح که بیدار شد به باباش یا مادر بزرگش یا هر کس که براش عزیزه تلفن بزن و بگو أمروز پسرم میخواد هر وقت جیش داره به مامان بگه و هر بار تشویقش کن بهش بگو که چقدر دوستش داری و برات مهمه سعی کن اولش هر یک ساعت یه بار ببریش دستشویی إز قوه تخیلش استفاده کن أسباب بازی مورد علاقشو بردار صداتو عوض کن بگو مثلا ماشین پلیس میخواد ببینه تو میری دستشویی میخواد بیاد ببینه بزار با هم بریم بعد همین جوری که میبریش شعر مورد علاقشو براش بخون أصلا تنبیهش نکن بهش بگو هر وقت شروع کردی بری دستشویی یه سورپرایز پیش من داری
www.instagram.com/ninibaygroup Tellegraaaam americankidscloths
پسر ها دیرتر از دخترها امادگیشو پیدا میکنن من پسرم 2ساله ونیم بود که از پوشک گرفتم 1 ماه طول کشید فقط باید همت کنید زود زود ببرینش دستشویی اول 5 دقیقه یه بار هفته یعد 10 دقیقه اگرم نمیاد یه عروسک چیزی بدین دستش من خودم عروسک باب اسفنجی میدادم میگفتم این داره میره جیش کنه اونم میومد.اگر جیششو کرد باز 15 دقیقه عد ببرین تمام بچه ها تا 4 سالگی یاد میگیرن نگران نباشین
2810