2777
2789
عنوان

عروسی خواهرشوهر؛و من و جاریم

1744 بازدید | 45 پست

سلام.

خانم ها من و جاریم دوتا خانم با معیارهای متفاوتیم

هردو شاغل و معلم البته ایشون از من سابقه کاریش بیشتر هست.و بااینکه فاصله سنی زیادی داریم تقریبا اما خوشکل و خوش پوشه.

۱ماه دیگه عروسی خواهرشوهرمه جاریم لباسی که میخواد بپوشه بازو خوشکل هست که برنامه برای آرایشش هم جداداره.

اما من لباسمو میخوام پوشیده انتخاب کنم نه اینکه مذهبی باشم فقط عقیده خودم به پوشش با این سبک هست

پس مسلمابی حجاب نمیخوام باشم.و همچنین موهامو آرایشم

اخه بالاخره خانواده شوهرم عروسی خواهرشونه میان داخل و همچنین داماد خانواده .

از اینورم میترسم شوهرم مقایسه کنه.

نمیدونم چیکار کنم.

نظر شما چیه چیکارکنم؟؟خانمی بوده که مشکل منو داشته وبرخوردش چجور بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم هر طور که خودت دوستی رفتار  کن

تو اون مجلس خانم های مثل جاری زیاد هستن

نگران همسرت نباش😊

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ی لباس شیک بگیر و باحجاب برا ارایشت  یاتوربان بگیر وفقط صورتت و جلوی موخات را برو ارایشگاه یا کامل موهات درست کن نامحرم اومد روسری سر کن

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!
بیشتر ببینید

به مقایسه کردن بقیه چیکار داری کار خودتو بکن اگخ هم گفت بگو من فقط دوست دارم واسه تو خوشگل کنم و لباس باز بپوشم دوست ندارم بقیه مردا نگام کنن اونوقت بهت افتخارم میکنه دنیا دو روزه عزیزم واسه خاطر یه عروسی و حرف بقیه واسه خودت گناه نخر 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
بیشتر ببینید

چه جراتی دارین به خدا  واقعا عروسی  تو این وضعیت. زیر سایه کورنا 

مهموناتون چند نفرن ؟؟ تخمین بزنیم تعداد مبتلایان یک ماهه آینده رو 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
بیشتر ببینید

اگر همسرتون اهل قیاس کردن  بوده باشن 

در تمام این سالها ،  قیاس کردن و ب نتیجه هم رسیدن ....

اعتماد بنفس تون رو با این فکرها  نیارید پایین 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من لباس پوشیده شیک دیدم میپوشن صد برابر بهتر از این لباسای باز

شیک بودن به باز بودن نیست که

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷