2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرااااااا🥲

نمیدونممم  شاید هورمونیه 

الان قرص خواب نمیتونم بخورم وگرنه حتما میخوردم تاخابم تنظیم شع

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

شوه بیشعورعوصیم سراینکه تااین موقع شب کارام زیادبودرفته بودم حموم خبرمرگش تواتاق خوای که حمام خواب بوودمن بست به رگبارفحش وچنان قلب دردی که گرفتم دستم گذاشتم رو شکمم وفقط نفرینش کردم. تمام خستگی به تنم موندماه اخربارداری کاراموبه زورانجام میدم بچه مدرسه ای و.... اینم اراین پست حقیر

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
نه میدونی چی شد بعد سه ماه دوستم پارک بود اونم پارک بود دوستم یواشکی ازش عکس گرفت فرستاد واسم💔

اها دوستت خیلی اشتباه کرد بنظرم...بیخیال رفتنی میره..

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)