2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رومینا و بقیه دوستای خوبم میشه به من کمک کنید راجع به عکسگذاشتن .من با هر سایت دیگه که میخوام عکس بذارم عکسام خیلی کوچیک میشن .رومینا توعکساتو با چه برنامه ای کوچیک میکنی که موقع اپلود کوچیک نمیشه ؟من چرا نمیتوووووونم؟
تورو خدا کمممممممک!
سلام مامان هانا ی عزیز ، هانای خومشل ما چطوره عکسش برام باز نشد :( . حتما کمکت میکنم ،‌اول روی عکس کلیک راست میکنی و گزینه ی Edit رو انتخاب میکنی بعد میره برای ویرایش عکس شما, با زدن دکمه ی های CTRL + W همزمان، یک پنجره به نامResize and skew باز میشه که میتونی سایز عکست رو انتخاب کنی توی مستطیل های خالی باید عددی رو تایپ کنی من معمولا برای اینجا 25 رو انتخاب میکنم ،‌برای آپلود عکس هم از سایت مولتی هاستر استفاده میکنم تو گوگل سرچ کنی سایتش برات باز میشه بعد از آپ کردن آخرین لینک رو انتخاب میکنی و اینجا کپی میکنی ،‌موفق باشی عزیزم.
هورررررررررررررررررااااااااااااااااا مرسی رومینا دوست جون جونیییییییییییم که یادم دادی واسم مساله ای شده بودااا!دیشب تا نزدیک صبح داشتم امتحان میکردم ولی نمیشد که نمیشد!جالب اینجا بود که همه مراحلو انجام میدادم با مولتی هاستر هم اپ میکردم ولی به جای گزینه اخر دومی رو میزدم.یه دنیا ممنون.یه بوس گنده هم از طرف من از پارسا پسرم بگیر. میبوسمت عزیزم.
2810