دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانومی جان میدونی کلوپ تولد فرشته های آذر و دی چرا نیست؟؟ راستی شما موافقین بجز این تولد خانوادگیها یه تولد دسته جمعی بیرون هم برا نی نی ها بگیریم مقل بچه های مهر و آبان که گرفتن.
مامان تارا جون تولد دخمل خوشگلتون مبارک فقط چرا اینقدر عکسا رو کوچیک اپلود کردین؟ و خانومی واقعا دستت درد نکنه همه چی خیلی عالی شده .میدونی خیلی از طرح ریسه ها خوشم اومد مخصوصا اونی که تو تاریکیه! خیلی ایده بامزه ایه. و یکی هم اون عکس هستی که با چه نگاهی داره به شمع نگاه میکنه خیلیی عالیه . میگم یه چیز با مزه داشتم فکر میکردم این تولد گرفتنم مثل زایمان میمونه ها شمه وضع حمل کردین راحت شدین ولی مال من مونده!واسم دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم!!!
خانمی دستت درد نکنه خسته نباشی همه چی خیلی عالی بود..... مامان تارا تفلد شما هم خیلی عالی بود ولی به قول مامان پیشی عکس ها رو خیلی کوچیک آپلود کردی...... منم عکس های تولد کوثرو گذاشتم تو کلوپ تولد فرشته های آذر و دی ..... مامان تارا اونجایی که دنبالش می گردی این آدرسشه... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53649&PageNumber=20 منم عکس ها رو گذاشتم اینجا مامان پیشی ایشالله تولد هانای گل هم به خوبی برگزار می شه..
وای جیگرتو برم کوثر خانوم ...با این موهای خوشگلت هیچم در هم برهم نیستش خیلی هم مرتب و خوشگله موهای بچم . باران خانوم خوشگل و ملوس خوش اومدی عزیزم مرسی که اومدین .