2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

743 بازدید | 122 پست

سلام دخترا 

من ۱۲ پریودی آمپلhcgزدم رفتم سنو نوشته بود فولی سایز ۲۳ و تعدادی فولی سایز ۱۴ و تعدادی سایز ۱۲ 

ضخامت اندومترم ۵ بود 

دوره هام ۳۰ الی ۳۲ روزس

فرشته كوچولومو تو ٦ هفتگي تو تاريخ ١٠/١١/٩٧از دست دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

اون امپول برای ترکیدنشون بوده اینا فولی ها طبیعی یا امپول زدی ؟ضخامتت کم اون ۱۴ اینا به دردبخورنیس اون ۲۳ بتونه کاری برات بکنه خوبه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اون امپول برای ترکیدنشون بوده اینا فولی ها طبیعی یا امپول زدی ؟ضخامتت کم اون ۱۴ اینا به دردبخورنیس ا ...

اون ۱۴ اگه روزی ۲ میلی رشد کنه ۱۵ آزاد میشه

شبی چنتا قرص خوردی

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
شبی چنتا قرص خوردی

۳ تا کلومیفن 

و ۲ تا متفورکین ماه پیشم خوردم ولی ورزش نکرده بودم فقط ۱ دونه ۱۱ داشتم این ماه پیاده روی کردم ۳ تا دارم

اون امپول برای ترکیدنشون بوده اینا فولی ها طبیعی یا امپول زدی ؟ضخامتت کم اون ۱۴ اینا به دردبخورنیس ا ...

فقط کلومیفن با ورزش 

۳ تا کلومیفن  و ۲ تا متفورکین ماه پیشم خوردم ولی ورزش نکرده بودم فقط ۱ دونه ۱۱ داشتم این ماه پ ...

انشالا مامان میشی این ماه

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
بعد اقدامم میرم پیاده روی 

منم چهارماهه متفورمین میخورم نشد این ماه لتروزول هم شروع کردم شبی یدونه

اون ۱۴ اگه روزی ۲ میلی رشد کنه ۱۵ آزاد میشه

اخه فقط یکی آزاد میشه نه دوتا بقیه ریزش میکنن منم هم فکرتوبودم ازدکتر سونو پرسیدم گفت ذرت نیس که همشون بترکن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
2809