2777
2789
عنوان

امروز سوار ماشین عشق قدیمیم شدم

3294 بازدید | 131 پست

داشتم با بچه هام میومدم پایین تو کوچه که اومدم اونو دیدم اومد سلام کرد گفت بیا برسونمت منم گفتم بذار کالسکه رو‌بذارم بالا اومد کالسکه رو‌گذاشت تو خونه سوار شدم منو تا در خونه مامانم رسوند. گفت هی یادت بخیر. از دیشب همش تو فکرش بودم نمیدونم چرا بعضی وقتا بدجور بهش فک میکنم. بیشتر اون منو دوس داشت از بس بهم ابراز علاقه میکرد ولی من محل نمیذاشتم نمیدونم چجوری حسمو بگم کاش میشد به عقب برگردیم. اون موقع من فقط ۱۴ سالم بود الان خیلی ساله ازش گذشته بعضی وقتا میبینمش سلامم میکنه هنوز بهم میگه هناس اون موقع هم با همین اسم صدام میکرد اخ چقد دلم تنگ شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

هناس

برگرفته از رمان های سال ۹۸

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

چی بگم والا

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

به هرحال شما ازدواج کردید دیگه نباید بهش فکر کنین یا سوار ماشینش شین(اگه نسبت فامیلی یا... ندارید میگم😅)

ولی واقعا هیچچچچ عشقی عشق قدیم نمیشه

ایران❤️(فرزند کوروش)  

2809