2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا مصلا هیچوقت محل دائمی نمایشگاها نبودم صحرا جان
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پرویز زاهد

1392/6/18 4:40 ب.ظ

تا ساعتی دیگر بخش معرفی فعال میشه . . . و توضیحات کامل
...........................................................................................................

چند سال بعد
.
.
.
.

عمو پرویز پسرامو دوماد کردم!نمیخاد خودتونو واسه معرفی برنامه هاتون اذیت کنید

[
اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
آدرس نمایشگاه مادر نوزاد کودک MBC که از فردا بیست شهریور 1392 شروع میشود و غرفه من و مامان:

بزرگراه چمران شمال، خیابان سئول، ابتدای جاده اختصاصی نمایشگاه، اولین درب سمت چپ = پارکینگ = درب جنوب غربی
بعد از ورود به پارکینگ تا جایی که میشود مستقیم بیآیید و بعد سمت راست بپیچید و کمی جلوتر سمت راستتان سالن 38A دیده میشود. وارد سالن 38A که شدید از راهروی سمت چپ یکم جلو بیآیید غرفه من و مامان را مشاهده میکنید. محصولات اوریجینال خارجی کودک و مجموعه های متعدد صوتی و تصویری کودک و مجموعه جدید بازی کنید و انگلیسی بیآموزید و ....

مسیر دیگر = یادگار شمال، سئول جنوب، دوربرگردان نرسیده به نیایش، سئول شمال، خیابان نمایشگاه، اولین درب سمت چپ = درب جنوب غربی نمایشگاه بین المللی تهران = ورودی پارکینگ، سالن 38A، غرفه من و مامان

یک مسیر پیشنهادی دیگر برای رسیدن به نمایشگاه فردا که تا 23 شهریور 92 ادامه دارد:
میدان هفت تیر، مدرس شمال، همت غرب، ورودی کردستان ملاصدرا، سمت چپ از روی پل به سمت نیایش ولیعصر، ورودی نیایش ولیعصر، ورودی نیایش غرب چمران، ورودی سئول شمال نمایشگاه بین المللی، ورودی سئول چمران نمایشگاه، بعد از وارد شدن به این ورودی سمت چپ پل میبینید، درست بعد از وزارت ورزش سمت راست خیابان نمایشگاه شروع میشود، اولین درب سمت چپ پارکینگ جنوب غربی میباشد = درب جنوب غربی و ...
اگر خیابان نمایشگاه را ادامه دهید به درب جنوبی میرسید که مورد نظر ما نیست.
من و مامان عمادشاپ www.manomaman.com
سلام
ببخشید من یه سوال دارم میشه حتما جوابم رو بدید
در مورد کارگاههای آموزشی غرفه نی نی سایت هست سوالم

برنامه کارگاهها به طور متناوب داره تکرار میشه ، آیا موضوعات هر جلسه متفاوته یا خیر موضوع واحدی هست. اگه متفاوته کاش موضو سخنرانیها رو هم بنویسید تا بتونیم راحت تر برنامه ریزی کنیم.
از صفحه اول خوندم که برنامه ها رو ببینم چیزی نبود که نبود اگه قراره تو نمایشگاه هم همین جوری باشه که فایده نداره فقط وعده دادید چند ساعت بعد
خوب نیست یه مدیر این قدر خلف وعده کنه
بهش بی اعتماد میشند

یه سوال
من امروز میخوام برم نمایشگاه
نزدیکترین ایستگاه مترو به نمایشگاه کجاست بهم بگید چطوری با مترو و اتوبوس برم از شهدا میخوام بیام؟
تو رو خدا همین امروز جواب بدین نذارید برا بعد نمایشگاه
سلام... میخواستم ببینم امسال غرفه کارت خوان دارن؟؟؟یا پول بیاریم
گریــــــه شاید زبان ضعـــف باشد! شاید کودکــانه... شاید بی غــرور…

اما هر وقت گونه هــــایم خیس می شـــود؛

می فهمــــم نه ضعیفم...نه کودکم...بلکه پر از احساســـم
تربچه جون چطوری دخترت خوبه؟؟
کم پیدایی

منم فردا میخوام برم نمایشگاه
زندگى مثل فلوته… میتونه چندین حفره و خلأ داشته باشه اما اگه خوب بلد باشى بنوازى؛ همون فلوت میتونه نواهاى جادویى تولید کنه!
2810