2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله آفرین به نظر پخته و درستتونچه معنی میده که زن جماعت عکس العمل نشون بدهزن باید فقط کتک بخوره و بگ ...

مرد اشتباه کرده زنه هم اشتباه‌تر کرده چون غرورشو شکسته

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠ک ت  ز

خانوم اگه بزنه مقصر شناخته میشه ...مرده سیلی را زد بهش زمان بدید درست میشه ...حرمت ها را از بین نبری ...

کار اشتباه اشتباهه

زن و مرد نداره که لفظ به خصوص براش ببریم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون آقا احساس و عاطفه زن رو نشکسته؟بی فکر نظر ندیم

بی محلی بیشتر تاثیر داشت روش تا اینم بخواد کار اشتباهو تکرار کنه.دشمنش که نیست همسرشه یکی باید کوتاه بیاد 

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠ک ت  ز

کار اشتباه اشتباههزن و مرد نداره که لفظ به خصوص براش ببریم

آخه زدن در شأن یک زن نیست ...زن باید لطافت وزنانگی خودشو حفظ کنه ..آقا از کار خودش پشیمون میشه .....خواهر شوهر من تا ی بحثی میشه مثل مردا صداشو بلند می‌کنه و فکر کنم شوهرشو هم زده ..فایده ای ندارد همش کارشون دعواس...مردا زنای لوس میخان ...نه زنی مثل خودشون

کار اشتباه اشتباههزن و مرد نداره که لفظ به خصوص براش ببریم

میتونست با سیاست زنانه شرمندش کنه خودش پشیمون بشه و عذرخواهی کنه

آخه زدن در شأن یک زن نیست ...زن باید لطافت وزنانگی خودشو حفظ کنه ..آقا از کار خودش پشیمون میشه ..... ...

بله

مردا زن لوس دوس دارن

زن لوسی که به ترتیب

کتک بخوره

گریه کنه

نازش کشیده بشه

دوباره خام بشه و برگرده به زندگی احمقانه سابقش..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بلهمردا زن لوس دوس دارنزن لوسی که به ترتیب کتک بخورهگریه کنهنازش کشیده بشهدوباره خام بشه و برگرده به ...

البته اگه مرتب زن کتک بخوره باید کاری کنه ..پزشک قانونی ...مشورتی ..چیزی ...ن اینکه مثل برگ چغندر فقط کتک بخوره

2810