2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست
آقای زاهد پارسال رفتیم غرفه تون با هزار ذوق و شوق گفتیم سلااااااام ما از اعضاء نی نی سایت هستیم یه میز بود و 2 تا خانم نشسته بودند هیچی به هیچی خیلی سوت و کور
سال قبلشم اسم نی نی سایت بود و از اون میزه هم خبری نبود امسال یه فکری کنید خدایی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی عالیه

متشکر عمو زاهد

من مشهدم بتونم حتما برای بازدید نمایشگاه میام علی الخصوص غرفه نینی سایت

موفق باشید
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
می دونم که اهمیت نمیدین، اما باز برای چندمین بار میگم؛

1- بخش نظرات و پیشنهادت بزارید
2- وقتی که با موس روی عنوان تاپیک میریم ، بجای مشخصات نام نویسنده، حداقل موضوع کامل تاپیک (منظور همون اولین کامنت توسط خود نویسنده) ظاهر بشه، تا اگه مطلب به دردبخور نبود بیخودی بازش نکنیم و وقتمونو هدر ندیم!

با سپاس
2810