2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 475638 بازدید | 4580 پست
سلام نانی جون من مدرسه درخت دانش رو دیدم و ازش خیلی خوشم آمده بخاطر نظم و تمیزی اش و میدونم که مهد نمونه تهران یکی از بهترین مهدهای منطقه محسوب میشه . اتفاقا من هم یکی از گزینه هامه و تنها تردیدم اینکه آیا مهد خوب می توانه یک مدرسه خوب هم باشه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام یه کمککککککککککککککککک فوری من دخترم رو برای پیش 1 مهدوی ازمون بردم و هیچ تماسی نگرفتن منم هیچ پی گیری نکردم و 2 سال پیش دخترم رو برای پیش 1 مدرسه علامه ثبت نام کردم و کلاس اول هم اونو کوشش روبروی پارک ملت ثبت نام کردم که خیلی پشیمونم که از علامه بیرون اوردمش چون علامه واقعا مدرسه شادی بود و دخترم همیشه با شادی و عشق به مدرسه می رفت تا اینکه این دختر شاد که مدرسه رو دوست داشت دلشم برای همکلاسی های قبلش تنگ می شد الان میگه من از دوستام و مدرسه متنفرم و همش میگه منو بزارید مدرسه دولتی منم مثل پارسال که درگیر انتخاب مدرسه بودم این روزا فکرم مشغوله که ایا ازین مدرسه ورش دارم یا خیر تا اینکه امروز از مهدوی تماس گرفتن که دخترتون رو برای تست بیاریر من گفتم دخترم امسال می ره دوم و من چون می دونستم میان پایه ثبت نام ندارید پیشش ثبت نام نکردم گفت نمی دونم اسمتون اینجاست دخترتون رو شنبه 13 اردیبهشت برای تست بیارید به خدا موندم چکار کنم ادم ازی ن مدرسه ها هم شک میکنه بعد 3 سال زنگ زدن میگن دخترتو بیار برای تست ازین مدرسشم راضی نیستم به نظرتون ببرمش تست گفت امتحانش فارسی و ریاضسی هست
دورا جان مدرسه آفتاب آذرین جز مدارس خیلی قوی در زبان فرانسه است ولی با توجه به شهریه و کلاسهای فوق برنامه اش جز مدارس گرون محسوب میشه من دختر دوستم اونجا درس میخونه و نکته قابل توجه اش اینه که زبان فارسی ضعیفه چون اغلب خانواده ها قصد مهاجرت دارن بنابراین باید در کنار درس خواندن معلم فارسی هم بگیری تا ضعفش معلوم نشه
سلام مهسا جان. من اگه قصد تغییر مدرسه رو داشتم و مهدوی هم با من تماس می گرفت که بریم برای تست حتما حتما می رفتم و به هیچ عنوان این فرصت رو از دست نمی دادم.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.