2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 475769 بازدید | 4580 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان که هلیا از مدرسه اومد بهش از شرایط المپیاد گفتم. فعلا که منصرف شد! خودمم حوصله ی کلکل کردن باهاش رو نداشتم. تابستون نازنین مون می خواست پای المپیاد بگذره.
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
آلیس جان سلام عزیزم شما از بخش بین الملل سوده چه اطلاعاتی دارید؟ سوده پسرونه که نداره نه؟ شنیدم سوده یه ساختمون جدا واسه بخش بین الملل داره ، خیلی کنجکاوم بدونم چه بچه هایی رو اونجا پذیرش می کنن و عملکردشون چه جوریه؟!
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
سلام راستی این مدارس امور خارجه چجورین برای افراد عادی هم هست یا فقط برای خوداشونه البته فکر نکنم خیلی قوی کار کنن! یه جور فسیلی به نظر میان البته ببخشید اینطور گفتم :\
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
سلام مامان نگار عزیز. من تا اونجا که می دونم ساختمون مدرسه ی بین الملل جدا نیست و تو همون ساختمون طبقه ی آخر مدرسه ی بین الملل هست. اونجا بچه هایی رو ثبت نام می کنند که أقامت یه کشور دیگه رو هم دارند . ظاهرا درس هاشون با مدارس بقیه ی کشور ها مطابقت داره و تمام درس ها به زبون انگلیسی داده میشه و حتی خیلی از بچه ها به زبون انگلیسی با هم حرف می زنند. راستش از عملکرد شون اطلاع خاصی ندارم. فقط در این حد می دونم که اگه دانش آموزی وسط سال بخواد بره کشوری که اقامتش رو داره می تونه ادامه ی مدرسه اش رو تو مدرسه همون کشور ادامه بده. و هر موقع برگشت دوباره ادامه درس هاش رو تو همین مدرسه بین الملل ادامه میده
همه می خواهند بشریت را عوض کنند؛ولی دریغا،هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند.
مامان نیوشا جون مدارس امور خارجه کجاست؟ خوداشون یعنی کیا؟
سلام مامانا عکاسی بچه های گلتونو دست من بسپارید نصف قیمت عکاسی های بیرون من تو خونه عکاسی میکنم بدون ورودی برای مثال عکس سایز 13.18 بیرون 15000 تومان است من باشاسی 12000 تومان و بدون شاسی 9000 تومان میگیریم و به ازای سفارش 13 عدد عکس تابلو 20.25 هدیه بگیرید با تشکر حسینی 09365302339
دورا جان ضحی مدرسه ی خوبیه. پیوند ادب رو نشنیدم تا حال.کجای تهرانه؟ در مورد آفتاب آذرین اطلاعات دقیقی ندارم.فقط می دونم خیییییلی گرونه.