2777
2789

کلا میگن به کیستای خوش خیم نباید دست بزنی

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله لمسش میکردم من خیلی میترسم دفعه قبلگفتم حتما تموم شد دیگه

انشالا ک چیزی نیست من سه تا تو یه سینم دارم یکیش قابل لمسه دکتر گفت احتیاجی ب جراحی نیست شیش ماه دیگ بیا اگه بزرگ شده باشه بعد جراحیش کن ولی منم عین چی میتریم.جراحیش درد داشت کلا اذیت نشدی؟کدوم شهری؟

هااااا چیییه 
دکترم میگه نیاز نیست دارو بخوری ولی قبلا متخصص سرطان رفتم ویتامین ای گل مغربی داده بود

اگه تهرانی برو پیش دکتر یزدان بد پنجه طلاس واقعا

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
انشالا ک چیزی نیست من سه تا تو یه سینم دارم یکیش قابل لمسه دکتر گفت احتیاجی ب جراحی نیست شیش ماه دیگ ...

من زنجان میشم ولی رفتم دکتر رفتم تهران عمل زیبایی کردم که جاش نمونه درد که داشت من بعد اون کم خونی شدید گرفتم ان شالله برا شماهم نیاز ب جراحی نداشته باشه

من زنجان میشم ولی رفتم دکتر رفتم تهران عمل زیبایی کردم که جاش نمونه درد که داشت من بعد اون کم خونی ش ...

ممنون.انشاالله ک واستون مشکلی پیش نیاد صلوات میفرستم برای حل مشکلت

هااااا چیییه 
رفتم پیش دکتراحمدی تو جهاد دانشگاهی میشه نمیدونم اسمشو شنیدین دکتر خوبیه؟

این و نمیشناسم

ولی مادر و خاله م پیش یزدان بد میرن

حتی یکی از همکارای مامانم سینه ش دو تیکه شده بود خیلی بزرگ بود توده ش بدخیمم بود پیش این رفت ماشاء الله الان سر و مور و گنده ی