2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
رنگهام هم ویلتون هستن هم نیلگون ولی ویلتونا خیلی بهترن .
من چون میخواستم رنگ تمشون در بیارم یه ذره یه ذره اضافه میکردم .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
غراله اون هنر دست آقا فرشید بود که لازانیای منو اونطوری برشته و جا افتاده کرد . حیثیتم رو خرید . دستش طلاااااااااااااا
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورک اسفناج و عدس :
25679330024721324534.jpg

نان رولی شکلاتی :(به قول علیرضا و آریا لاک پشت شکلاتی)
08210481956726801345.jpg
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
دستور نان رولی :
2 تا تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنین . بعد 50 گرم کره ذوب شده و 2 قاشق غذاخوری عسل بهش اضافه کنید و هم بزنید .
3 لیوان آرد +1 قاشق غذاخوری مایه خمیر+1/4 قاشق چایخوری نمک رو اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید . بعد 3/4 لیوان آب بهش اضافه کنید و هم بزنید و روش رو یه سلفون بکشید و بذارین 2 ساعت توی دمای محیط باشه . بعد از 2 ساعت حسابی پف میکنه . اون موقع یه کوچولو ورز بدین که پفش بخوابه و دوباره سلفون بکشید و بذارین تو یخچال . هر چی بیشتر بمونه بهتره . من یکی دو ساعت گذاشتم موند . حتی میشه یه شب تا صبح گذاشت .
بعد روی یه سطح صاف خوب بازش کنید و روش شکلات نوتلا بریزین و خوب پخش کنید و بعد نصف لیوان هم فندق خرد شده روش بریزین و محکم لول کنید . بعد 2 سانت 2 سانت برش بدین و توی ظرف مورد نظرتون با فاصله بچینید.
دوباره روش سلفون بکشین و بذارین یک ساعت تو یه محیط گرم بمونه تا خوب پف کنه(من تو اطاق خواب نزدیک بخاری گذاشتم)
بعد از یک ساعت توی فری که قبلاً‌گرم شده به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه بپزین . فقط تو همین مدت که تو فره مدام بهش سر بزنین و وقتی دیدین دورش طلایی شده از فر دربیارین .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
دستور بورک اسفناج :
ترکها به این غذا خطاب میگن و با خمیر نون های سنتی مثل سنگک و تافتون درست میکنن و البته در ابعاد بزرگ (در حد دو تا کف دست )
حالا ما یه ذره شیکش کردیم
پیازداغ فراوون درست میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و اسفناج های خرد شده رو بهش اضافه میکنیم .
زمان میدیم تا کاملاً آبش کشیده بشه و سرخ بشه .
عدس رو از قبل میپزیم و از آبش جدا میکنیم و به اسفناج اضافه میکنیم .
بهش نمک و فلفل سیاه میزنیم .
هرچی این غذا تند تر باشه خوشمزه تره .
بعد لای خمیر گذاشته و مدل یراشکی مییچیم و سرخ میکنیم .

من لای نان های آماده سمبوسه گذاشتم و روش مخلوط شیر و زرده تخم مرغ زدم و کنجد پاشیدم و توی فر گذاشتم .
توی فر طلایی نشد و به خاطر همین گریلش هم کردم که روش طلایی شد .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
ایرانا جون فیله مرغ رو با پودر سیر و نمک و فلفل و اسانس دود مزه دار کردم .
بعد از وسط دو نیم کردم .
نودلها رو آبکش کردم و دور فیله ها پیچیدم و تو روغن فراوون سرخ کردم .
اسانس دود باعث شده بود همه فکر کنن که سوسیسه
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
البته بابای مهدیار نذاشت از برشش عکس بندازم. هولِش جِس بچه...
انسان‌های خوشبخت و شادمان، کسانی هستند که این شایستگی و توانایی را دارند که از تماشای یک لبخند زیبا، شاد شوند و احساس خوشبختی کنند.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز