2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 90 بیایید با هم اشنا بشیم.............

| مشاهده متن کامل بحث + 7432 بازدید | 267 پست
مرسی مامی جان ، چرا خانومهای اینجا زیاد فعال نیستن ، البته یک نی نی 2سال و 9 ماهه وقت کمتری برای مامیش میگذاره که به نت بخواد برسه
یک سوال داشتم مامانا ، با فلش کارت انگلیسی کار میکنین با بچه ها ؟ چه مارک یا انتشاراتیه ؟ میشه لطف کنین بگین ،
وای از لج کردن دیگران با بچه های مخصوصا در این سنی که بچه های ما هستن ، اینها به طور طبیعی دارن شخصیت خودشون رو پیدا میکنن و میخوان مستقل بشن و وای به دم و ساعت که یک مارمولکی این شخصیت تازه استقلال یافته اون هم نه کامل رو تمسخر یا تحقیر کنه ، میدونم مامان موشی سره لج افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پرنیان جان واسه انگلیسی عجله نکن اگه فارسی صحبت کردنه دخملت خوبه اروم اروم شروع کن با فلش کارت(فلش کارت من بن بن بون))روزی یه کلمه البته من میخواستم تا چهار سالگی بهش یاد ندم ولی تو موسسه هوش و خلاقیت که میره روزی یه کلمه بهشون یاد میدن
یا تنها بازی کن یا یه همبازی خوب پیدا کن
مامان موشی به نظره من با پسرت خیلی واضح و روشن صحبت کن الان بچه ها خیلی میفهمن بهش بگو عمو میخواد شمارو اذیت کنه و بهش یاد بده بیتفاوت باشه وقتی اون اقا متوجه نیست و برای خنده ی خودش بچه رو اذیت میکنه پس باید یا با بچه صحبت کنی یا با اقایه عمو
پرنیان جان من کاملا با شما موافقم من همیشه سعی میکنم همه چی برای دخترم داشته باشم هم تنبیه هم تشویق به نظره من هردوی اینها واقعا ضروریه دختره من دوسال و ده ماهشه واکثر وقتها سعی میکنم با زبون خودش شرایط رو براش توضیح بدم نمیتونم بگم کاملا بچه ی خوب حرف شنو و .... چون اگه اینجوری باشه یه جای کار میلنگه دختره من لجبازیهاش رو داره جدیدا خیلی نق میزنه و بهونه میگیره بعضی وقتا وابستگی الکی داره ولی در کل دختره مهربونیه و فکر میکنم این اخلاقاش مربوط به سن و سالش حتی بعضی وقتها به من میگی من نینی هستم میمی میخوام و بعضی وقتها میگه من مامان هستم و مامان من میشه
منم پسرمو دوباره پوشک میکنم میخوام بعد از تولد 3 سالگی باهاش جدی برخورد کنم در مورد انگلیسی هم همینطوری روزانه 2 تا کلمه یادشون میدم خوب یاد میگیرن کلاس اموزش هم هر جا میزنم میگه بالای 3 سال داریم
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
موسسه بادبادک هم که معروفه زنگ زدم میگه فقط اموزش زبان نیست نقاشی و کار دستی هم هست ولی چقدره فکر میکنید؟ 1 ساعت در هفته فقط 10 جلسه!!!! مسخره بازی... 240 تومن اصلا نمی ارزه برای همین تصمیم گرفتم 3 به بعد بزار کلاس زبان یا مهد 3 روز در هفته فقط برای اموزش
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
2810