2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 219 پست
عزیزم پره گابالین هم امتحان کن شاید روت تاثیر داشته باشه. من از دیشب دارم استفاده میکنم

وای این عوارضش از همه قرصا بدتر بود مغزم میسوخت!

نه نایل گارد خاصیتی نداره فقط بدخواب میشم

امروز رفتم یه دکتر فک دیگه گف هیچیت نیس اسپاسم عضله است با هر دو طرف غذا بخور ک ب اینور مفصلت فشار نیاد خوب میشی  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پره گابالین برای من خیلی خوبه  نه دکتر گفت زوده الان یه ماهه دیگه بیا . شما قرص ضدافسردگی مصر ...

نه بابا آسنترا واسم نوشت یه دونه نصفه خوردم داشتم روانی میشدم خیلی عوارض بدی داره من نمیخورم ازین قرصا
آخه علت دردام معلوم نشده الکی قرص میدن

بیخود خرج نایت گارد کردم دکتره پسرش روبروش مطب داشت خودش جراح فکه پسرش متخصص پروتز، منو فرستاد برو نایت گارد بگیر  
ولی اگه تونستی برو زالو بنداز پشت گوش خیلی دردو کم میکنه واقعا معجزه اس

نه بابا آسنترا واسم نوشت یه دونه نصفه خوردم داشتم روانی میشدم خیلی عوارض بدی داره من نمیخورم ازین قر ...

منم آسنترا میخوردم از عوارضش دندان قروچه ست .

الانم الونتا میخورم اینم عوارضش دندان قروچه ست و نمیتونم یهویی قرص قطع کنم حالم بد میشه .الان روزی سه تا پره گابالین میخورم بازم درد دارم . 

میترسم این دردا شکل فک و قیافمو عوض کنه :((((

منم آسنترا میخوردم از عوارضش دندان قروچه ست . الانم الونتا میخورم اینم عوارضش دندان قروچه ست و نمیت ...

قرصا رو ب مرور قطع کن برو فیزیوتراپی برای فک، اینا مصرف بلند مدتش خوب نیست همون پرگابالین هم چیز مزخرفیه نباید بلند مدت مصرف بشه

من میخوام برم زالو بندازم پشت گوش اگه بشه، فعلا ک تنها چیزی ک اثر داشته همین بوده

تازه ب من گف قرص و فیزیوتراپی اثر نداشت بیا تزریق کنم تو که تزریقم کردی درد داری   
نه بابا شکل فک رو ک کاری نداره ولی دندان قروچه طولانی مدت دندان ها رو نابود میکنه همینطور مفصل فک رو، اگه میتونی نایت گارد تحمل کنی برو بگیر ولی برا منکه فایده ای نداشت

قرصا رو ب مرور قطع کن برو فیزیوتراپی برای فک، اینا مصرف بلند مدتش خوب نیست همون پرگابالین هم چیز مزخ ...

من ۴ساله نایت گارد میزارم 

و یک ساله ایپیلنت 

چمیدونم میترسم بعضی وقتا 

آره پیگیرم برای زالو 

شما سرکار میری ؟ چیکار میکنی با این دردت سرکار؟ 

من ۴ساله نایت گارد میزارم  و یک ساله ایپیلنت  چمیدونم میترسم بعضی وقتا  آره پیگیرم ...

نایت گارد و اسپیلینت فایده نداشت؟ اگه برای اسپیلینت تراپی گذاشتی باید هر چند وقت یه بار بری پیش متخصص پروتز برات تنظیمش کنه انگار؟
من 3 ماه و نیمه نمی تونم بشینم از کار و زندگی افتادم دکتر مغز و اعصاب هم نوار عصب و عضله گرفت گف هم دیسک کمر داری هم گردن 

24 ساعته درد میکشم نه خواب دارم نه بیداری ... هر دکتری هم یه چیزی میگه واقعا خسته شدم اگه یه روز پیام دادی چند وقت گذشت ج ندادم بدون خودمو خلاص کردم  

نایت گارد و اسپیلینت فایده نداشت؟ اگه برای اسپیلینت تراپی گذاشتی باید هر چند وقت یه بار بری پیش متخص ...

ایشالله که زود زود همه ی دردات میرن

نه اسپیلنت بنظرم فایده ای نداشت ولی من هم نایت گارد استفاده میکنم و هم اسپیلنت برای اینکه به دندونام آسیب نرسه.

فعلا هم دردمو با قرص و گرم کردن سعی میکنم کنترل کنم 

من دردم میزنه به شقیقه و چشم و استخوان گونه

ببین من دردام تیرماه سال پیش‌ شروع شد و از عارضه ی قرصای اعصابم بود . الان که دوز قرص اعصابمو کمتر کردم دردام‌ بهتر شده .‌چقد به دکترا زار زدم که دندون قروچه ی من از عارضه این قرصاس ولی هیچ کدوم قبول نمیکردن