2777
2789

همه برای آموزش به معلم نیاز داریم نباشن بیسواد میمونیم

همه برای درمان به پزشک و پرستار نیاز داریم نباشن درمان نمیشیم شایدم بمیریم

همه برای مواد غذایی به کشاورز نیاز داریم نباشن هیچی برای خوردن نداریم

همه برای آرایش و پیرایش به آرایشگر نیاز داریم نباشن نمیتونیم خوشگل کنیم

پاکبان ها نباشن شهر به ... کشیده میشه

راننده ها نباشن نمیتونیم رفت و آمد کنیم

معمار ها و کارگرها نباشن خونه نداریم

توروخدا انقدر باهم دعوا نکنین مقایسه نکنین 🤦‍♀️

تا زمانی که امثال کاربر تایپیک مقایسه پزشک و معلم در جامعه وجود داشته بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

جامعه به همه‌ی شغل‌ها نیاز داره!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک   پاسارگاد♡........✈️https://abzarek.ir/service-p/msg/2126746

بیشتر ببینید

حق

بنظرم به کار بردن مد و کلاس و پرستیژ و....برای شغل ها اشتباهه

چون همشون ارزشمندن....تو همشون ادما دارن زحمت میکشن و خدمت میکنن دیگه کلاس و پرستیژ بی معنیه و قطعا توهین کردن به شغلا و مقایسشونم نهایت بی فرهنگی و بیشعوریه

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

ب ناخن کارا ام نیازه؟یا بلاگرا؟

اگر با شرافت برای خانوادش پول در بیاره قطعا نیازه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تا زمانی که امثال کاربر تایپیک مقایسه پزشک و معلم در جامعه وجود داشته بشه

این بحث همیشه هست

میان میگن پزشک و وکیل پرستیژشون بالاست آرایشگری خیلی شغل سطح پایینیه بعد حموم پزشکا و وکلا هر هفته آرایشگاهن یا دارن مو رنگ میکنن یا ناخون میکارن یا هزار تا کار دیگه

ب ناخن کارا ام نیازه؟یا بلاگرا؟

بله ناخن کاری یه شاخه از ارایشگریه

حالا شما اقایی نیاز نداری دلیل نمیشه شغل نباشه

صفت عقده ای رو اگه از فرهنگ لغت حذف کنن بعضیا رسما بی هویت و بی نام و نشون میشن😏 اعلان هامو چک نمیکنم به خصوص اگه از طرف افراد عقده ای باشه😊♥️