2777
2789

کیا طلاق گرفتن و نتونستن حضانت بچه شونو بگیرن چه حالی دارین?من پسرم سه سالشه پیش خودمه البته تا7سالگی ولی هرروز پیغام میفرسه در گوش پسرم همش میگه میارمت پیش خودم باهمدیگه خونه بگیریم چیکارکنم اونموقع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
جمعه ها ملاقات داره باید ببرم تحویل باباش بدم

من پدرو مادرم که جدا شدن تو یه برگه هم نوشته بودن بچه ها باید پدر مادرشونو هر جمعه ببینن تو اونمدت مایه بارم بابام نزاشت مامانمو ببینم

لایک نکیندمرررسییی❤برا تودلیم صلوات میفرستی💋❤
2804
من پدرو مادرم که جدا شدن تو یه برگه هم نوشته بودن بچه ها باید پدر مادرشونو هر جمعه ببینن تو اونمدت م ...

مامانت پیگیر نبوده شاید وگرنه میتونسته قانونی اقدام کنه و ببینه وشایدم ازقانون سردرنمیاره

نگران نباش تا هفت سالگی خیلی مونده. برای بچه  خرج میکنه؟براش وقت میگذارد؟اگه اینطور باشه خوبه ش ...

نه اصلا نمیخام به ازدواج فکرکنم هیچ وقت انقد اذیت شدم که دیگه به هیچ مردی فکرنمیکنم بعدم اینکه من هنوز ازدواج نکردم

نه اصلا نمیخام به ازدواج فکرکنم هیچ وقت انقد اذیت شدم که دیگه به هیچ مردی فکرنمیکنم بعدم اینکه من هن ...

یعنی چی ک نوشتین من هنوز ازدواج نکردم؟؟،،،

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
یعنی چی ک نوشتین من هنوز ازدواج نکردم؟؟،،،

وااای اشتباه نوشتم میخاستم بنویسم هنوز طلاق نگرفتم آخه یکی ازکاربرا گفتن تا اونموقع ازدواج میکنی کمتر ناراحت میشی من به جای اینکه بنویسم طلاق نگرفتم که بخام دوباره ازدواج کنم نوشتم ازدواج نکردم

2805