2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

182562 بازدید | 3890 پست

سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم

من روز هشتمم.

اولین بار بود انتقال دادم فقطم دو تا جنین داشتم

روز اول کلی گریه کردم

استراحت مطلق نداشتم

امشبم با همسرم بحثم شد

آمپولای پروژسترون خستم کرده. نمی دونم می گیره با این اوصاف یا نه. کاش میشد زودتر فهمید.

عزیزم کیفیت جنین هات چطور بودن؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من روز هشتمم. اولین بار بود انتقال دادم فقطم دو تا جنین داشتم روز اول کلی گریه کردم استراحت مطلق ...

سمی ترین حالتی که الان داری همین استرسه اینقدر استرس نداشته باش خواهشاً 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز هشتمم. اولین بار بود انتقال دادم فقطم دو تا جنین داشتم روز اول کلی گریه کردم استراحت مطلق ...

درمورد کیفیت جنین ها هرچی پرسیدم درست جواب ندادن فقط گفتن اگه کیفیت نداشت فریز نمی‌کردیم و خوب بوده.نگران نباش عزیزم اگه خدا بخواد با وجود کلی مشکلات دوقلو ها رو انشاءالله برات نگه میداره.من خودم روز سوم حس ناامیدی شدیدی بهم دست داده بود و کلی گریه کردم،باز دیروز هم همینطور،دلم گرفت و دوباره کلی گریه کردم.من هیچ علایمی ندارم.نه دل درد نه ترشحات هیچی.برای همین نگرانم.کلا حس و حالم مثل قبله هیچ تغییری حس نمیکنم که یکم امیدوار بشم مثبته.☹️☹️تنها تغییر جای آمپول های پروژسترونه که کلی درد داره.

از ته دل آرزو میکنم من،شما و خیلی منتظر های دیگه امسال جواب بگیریم و شادی مهمان دل هامون بشه🙏🙏🙏

انشاالله خیر باشه برای هر دوتون من منتظرم جواب آزمایشم بیاد ماه دیگه برم پانکچر مجدد ،😒😒😒😒😒

هر ماه نمیشه پانکچر کرد که؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله خیر باشه برای هر دوتون من منتظرم جواب آزمایشم بیاد ماه دیگه برم پانکچر مجدد ،😒😒😒😒😒

انشاءالله همه کارهات به خوبی پیش بره عزیزم و نتیجه بگیری🥰🥰

درمورد کیفیت جنین ها هرچی پرسیدم درست جواب ندادن فقط گفتن اگه کیفیت نداشت فریز نمی‌کردیم و خوب بوده. ...

منم دقیقا مثل شمام. 😭

شما بیبی چک نذاشتین؟ تو پست هاتون دیدم لک دیدین این میتونه علامت لانه گزینی باشه😍

نه عزیزم بی بی نذاشتم خیلی خاطره بدی دارم ازش. دکتر آزمایش خون نوشته برام اونم نمی دم تا از موعدم بگذره واقعا دیگه تحمل منفی شدن ندارم قلبم قطعا می ایسته این سری... امشبم کلی تنش داشتیم سر همین جریان😭😭عجب صبری خدا دارد.

نه عزیزم بی بی نذاشتم خیلی خاطره بدی دارم ازش. دکتر آزمایش خون نوشته برام اونم نمی دم تا از موعدم بگ ...

منم جرئت ندارم بذارم.حتی نمیدونم چطوری آزمایش برم.ینی میشه یه روزی تموم بشه همه این سخی ها؟و ما هم طعم مادر شدن رو بچشیم؟

منم جرئت ندارم بذارم.حتی نمیدونم چطوری آزمایش برم.ینی میشه یه روزی تموم بشه همه این سخی ها؟و ما هم ط ...

توکل به خدا😭🙏

فقط خودش می تونه معجزه کنه