من چله يه ذكري رو برداشتم ،الان يه غسلي بايد انجام بدم ولي نميتونم بايد حتمن انجام بدم براي گفتن ذكرم يا نه🧐🤔🤔🤔🤔
يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
ببخشید دخالت میکنممیتونم بپرسم چله یعنی چی؟ چیکار میکنید؟
مثلا تا ٤٠روز ذكر بسم الله الرحمن الرحيم رو ميگم روز اول ١٠٠روزدوم٢٠٠همينجوري روزي١٠٠تا بهش اضافه ميشه تا ٤٠روز ميگم خيلي حاجت ميده
اگه وضو و طهارت نمیخواد نه . فقط برا واجبات باید غسل کرد . حتی قرآن هم به جز اون ۴ تا سوره میشه خوند ...
مرسي❤️
مثلا تا ٤٠روز ذكر بسم الله الرحمن الرحيم رو ميگم روز اول ١٠٠روزدوم٢٠٠همينجوري روزي١٠٠تا بهش اضافه مي ...
چقدر جالب
سپاسگزارمم
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍