مکمل گین آپ یک محصول بی نظیر با طعم های متنوع و عالی برای جبران بدغذایی و دریافت کم کالری کودکتونه...ماده اولیه گین آپ سوئیسی هست و کیفیت و اثر گذاریش حرف نداره...توصیه میکنم امتحانش کنید و به دوستانتون که مشکل مشابه دارن پیشنهاد بدید.
عزیزم پودر گین آپ حاوی ویتامینهایی که علاوه بر تأمین نیاز کودک کمک به افزایش اشتهای کودک هم میکنه و ...
عزیزم یه چیزی رو هی تایپ میکنی نوشته مارو هم بخون خوب خودش رو چه جوری بهش بدم بخوره پنج سالشه قیافه خوردنی ببینه فرار میکنه مخصوصا این پودرهای مکملی عق میزنه ببینه فقط مرغ سوخاری و قورمه سبزی یه کم میخوره که فکر نمیکنم به اونها بشه اضافه کرد چون طعم غذا یه کم عوض شه دیگه همون غذایی که میخورد هم نمیخوره
سلام دوست عزیز ، بله منم این محصول رو برا بچم استفاده کردم ، عالی بود ، بچه من به شدت بد غذا بود بعد کلی شربت اشتهاآور که به نتیجه نرسیدم ، پزشکش گین آپ رو پیشنهاد داد ، کلا بچم طی ۲ دوره هم اشتهاش خوب شد هم از لحاظ قد و وزن به نرمال سن خودش رسید ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختره خواهر منم اصلا لب ب گوشت و شیر نمیزد ،عاشق بستنی و پفک و ... دکتر بهش گین اپ کودک و نسخه کرد در روز سه بار میخورده همشم خواهرم براش شبیه بستنی درست میکنه الان خیلی بهتر شده خدارو شکر
من هیجی نمونده که ندم گین اپم دادم بهترین دکترای قم وقزین .تهران واراک بردم ولی تووزنش افاقه نکرد
واقعا ، شاید کم میدادی یا زمانش درست نبوده ، چون گین آپ و برا من پزشکش تاکید کرد که حتما تا ۱ ساعت بعد وعده غذایی بخوره ، هر چند اوایل خیلی تلاش کردم چون بد غذا بود ، ولی راه افتاد .