2777
2789
بعد از عمل چقدر نگهمون میدارن میذارن شوهرمون بیاد پیشمون؟ همراه خانم لازمه؟ ببخش گلم زیاد سوال میپ ...

خواهش میکنم خوشحال میشم اتفاقا کمک کنم. اون روز همسرت که حتما میاد تا نمونه بده. مرگزی که من رفتم اول یه آزمایش خون گرفتن بعد باهم رفتیم که همسرم رضایت نامه امضا کنه، بعدش من رفتم یه اتاق انتظار دیگه با حدوداً 15 تا خانم لباس مخصوص پوشیدیم نشستیم تا دونه دونه بریم واسه پانکچر. همسرم رفت یه اتاق دیگه که نمونه تحویل بده منم همه وسایل و موبایلمو دادم بهش که بذاره تو ماشین. همراه کلا نمیذارن بیاد داخل سالنها چون اونجا استریل هست پس کسی رو نبر با خودت. معمولاً زود تموم میشه ولی من چون خود دکترم شخصاً میخواست عمل کنه دو ساعتی نشستم تا بیاد و اونجا بهم گفتن خیلی زود بی هوش شدی و بلافاصله هم همونجا رو اون تخت مخصوص پانکچر بهوش اومدم چون حالم کاملاً عادی بود ریکاوری هم نشدم و اومدیم خونه

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
خواهش میکنم خوشحال میشم اتفاقا کمک کنم. اون روز همسرت که حتما میاد تا نمونه بده. مرگزی که من رفتم او ...

ممنون گلم ازمایش خون دیگه برای چی خسته شدیم به خدا دیگه خون تو بدنم نمونده 

همش میترسم این همه زحمت بی جواب بمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه ها.عفونت قارچی دارم فعلا رفتم دکتر تا عفونتم خوب بشه بیایم تهران بیمارستان رویال برای اقدام ای وی اف.بنظرتون برای شروع چقدر باید پول همراهمون باشه؟چون گفته بودم که شوهرم آزو اسپرم فقط از داخل داره .فک‌کنم اول باید دارو بدن تا شوهرم اسپرماش رشد کنن درسته؟چقد طول میکشه یه ماه دوما چقدر؟با خودمون چیا باید ببریم پیش دکتر پرونده شوهرمو ببرم ؟چیا نیازه؟

2803
فکر میکنم برای جلو گیری از کیست باشه گلم  ابجی گلم نکران نباش تستش زیاد طول نمیکشه استرس نداشت ...

اگه برا کیست باشه خوبه من هیستروسونوگرافی کردم بهم گفت رحم خیلی خوبی داری ولی تخمدان سمت راست یدونه. تخمدان چپ هم یدونه کیست داری 

بقیه ازمایشامم تقریبا همه اوکی بودن گفت دوم سوم پریودت بیا برا شروع سیکل 

حدود یک هفته دیگه پریود میشم ک باید برم ب امید خدا 

الهی دوتامون باهم مثبت شیم گپ بزنیم باهم🙏🙏

اگه برا کیست باشه خوبه من هیستروسونوگرافی کردم بهم گفت رحم خیلی خوبی داری ولی تخمدان سمت راست یدونه. ...

عزیزم ان شالله که هر چیه خیره به خودت استرس نده 

درمت میکنم این روزا که منتظری سخت میگذره ولی بی خیال باش گلم چشم به هم بزنی میادش 

ان شالله گلم هر چی قسمت باشه من پس فردا میرم ببینم این امپولا چقدر تاثیر گذاشته برام دعا کن مهربونم 

عزیزم ان شالله که هر چیه خیره به خودت استرس نده  درمت میکنم این روزا که منتظری سخت میگذره ولی ...

راستی عزیزم اسم امپولات چی هستن و پولشون چقد شد؟دفترچه تامین اجتماعی گرفتی یا آزاد؟

ممنون گلم ازمایش خون دیگه برای چی خسته شدیم به خدا دیگه خون تو بدنم نمونده   همش میترسم ا ...

اونو منم نفهمیدم واسه چیه. بچه نعمت خداست دیگه، دوست داره به یکی راحت بده به یکی با این همه بدبختی و درد بده به یکی هم کلا نده ماهم راضی شدیم به رضاش. امید داشته باش

2804
الهی زودی مامان شی عزیزم برای منم دعا کن این ماه میخوام شروع کنم

حتماً قربونت برم. یه بسم الله بگو با توکل بخدا شروع کن 

2805
2801