2777
2789
عنوان

نامزدم چقدرررر سنگدل بوده مثلا دختره ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 145 پست
رفته بودم خواستگاریش که 6ماه نامزد بودیم حالا دوماهه که بهم زده دوباره برم خواستگاریش الان

خب بنظرت به دردت میخوره حالا ما نمیدونیم واس چی بهم زده 

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چرا میشه بگین مشکل چیه ممنون میشم 

خیلی سنش کمه ازدواجم کنی مشکلتون همینه اون درکی اززندگی زناشویی نداره اززندگی مشترک و گذشت ازسختی زندگی

2804
16

خودت چند سالته؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
2805
من باهاش مشکلی ندارم دختره میگه تفاهم نداریم و دوستت ندارم 

پس فعلا ول کن یه فرصت بهش بده نبودنتو توزندگیش احساس کنه شاید دلش تنگ شد وبرگشت 

دوماهه

داداش از قانون رهایی استفاده کن

یه مدت بهش محل نده و بدی هاش رو به یادت بیار خودش میاد طرفت

همین چند دقیقه پیش تاپیک زده بود

خواهران و برادران من .قبل از هر حرفی بی زحمت یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید.خوشحال میشم که بتونم در یک سایت عمومی و اجتماعی با سایر کاربران تعاملی سازنده و راهگشا داشته باشم.دوست عزیز و محترم اگر حضور من در این سایت با طرز فکر شما متفاوته و شما دوست نداری من در این سایت باشم بدان که این سایت قانون و چهارچوب داره و این قانون به من چنین اجازه ای را داده.پس بنابراین بی زحمت به پیام های من پاسخی نده.در صورت توهین و یا هرگونه بی احترامی به مدیر سایت گزارش خواهم داد.
2801