2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349281 بازدید | 18904 پست
متاسفانه بعضی از خانواده ها هم طوری شدن که حتی تو تربیت بچه ها هم دنبال چشم و هم چشمی هستن .واقعا مضر .اینا میخوان نسل ایندمون باشن ،ازالان تبلت بازیو و تنهایی و...خیلی بده که منم پسرم شش سالشه فلرتیشیا جان .دقیقا عین گل شما .درضمن میتونم بپرسم معنی اسم کاربریتونو؟؟
مرجان عزیز راستش دوست دارم کمکت کنم اما من هنوز بچه ندارم..البته تا دلت بخاد بچه های نق نقو وگریه کن دیدم که گاهی واقعا دیگه نمیسه ساکتشون کرد...بنطرم برای پسرتون بهتره از رپش تنبیه و پاداش استفاده کنید،مثلا درصورتی اجازه فلان بازی یا فلان برنامه یا پارک را بهش بدی که قول بده از ساعت فلان تا فلان پیر خوبی باشه،از زمانهای کم شروع کن تا بعد...اگر هنوز پسرتون خیلی کوچیکه و متوجه نمیشه ایرادی نداره شما بازم واسش توضیح بده و مثلا اگر خاست کارتون ببینه بهش بگو به شرطی که امروز فلان کار را انجام بدی اجازه داری کارتون ببینی،بچه ها زودتر از چیزیکه متفکر میکنبم به شرایط عادت میکنن و درک میکنن
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکنم نود درصد بهانه ها و گریه های الکی بچه ها بخاطر رفتار اشتباه پدر و مادره،بها دادن بیش از حد به بچه،لوس کردنش...متوقع کردنش و اینکه تاگریه میکنه ما از گریه ش میترسیم و سریع چیزی را که میخاد بهش میدیم..یا اینکه بیش از حد ازش حمایت میکنیم....اگر میدونید بچه تون موقع مهمونی رفتن خیلی اذیت میکنه،بهتره تامدتی جایی نرید و بهش توضیح بدید که بخاطر رفتار اونه که الان تو خونه هستید،بیشتر بسپریدش به پدرش تا تو محبطهای مردونه باشه و یاد بگیره که چطوری رفتار کنه...بالاخره مردها خیلی بیشتر روش تاثیر میذارن تا خانمهاییکه مدام بغلش کنن یا نازشو بکشن و لوسش کنن
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
محیاجون ممنونم...شماخوبین؟ عزیزم چرا باید بخاطر احترام گذاشتن بخودت معذب باشی؟وقتی منزل مادر شوهر هستی و خاهر شوهر ا هم هستن بنظرم اصلا دلیلی نداره شما کوزت بشی....در حد معقول تو کارای کوچیک و پهن کردن و جمع کردن سفره میشه کمک کرد اما طرف شستن را خودم شخصا مخالفم...درمورد تعریف کردن از خودهم شاید چون شما عادت نداشتی به اینکار یکم بنظرت خودپسندانه اومده....البته لازم نیست همیشه از خودمون تعریف کنیم ولی در حد لزوم خیلیم کار خوبیه....این احساس منفی را از خودت دور کن...سعی کن بیشتر در عمل و رفتار نشون بدی که چقدر واسه خودت ارزش قایلی...چون در گفتار که همه استادن...مخصوصا قوم شوهرتون
سلام خوشگلااااااااا کسی نیست عایا؟
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سلام هرمیون جان ممنون عزیزم دقیقا این یه جریان بود زیاد هم جنبه تعریف از خود نبود اما باز هم این حس رو پیدا کرده بودم اما کلا در نظر بقیه از نظر همسرم ایده آل هستم البته خودش منو یکم بداخلاق میدونه یکم زود عصبی میشم ولی اون حس توی خودم بوجود نیومده یا شاید از کمی اعتماد به نفسه که دارم روش کار میکنم در کل با فامیل شوهر نمیشه هیچ وقت نمیشه مثل دختر خاله و دختر دایی رفتار کرد راستی پرینوش جان بانوی آذری و بقیه دوستان کجان دیگه دارم نگران میشم براشون انشاا... که مسافرتن و در صحت و سلامت
من موضوعی مد نظرم نیست
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
دوستان ی راهنمایی میخوام برای عروسی خواهرشوهرم مدل لباس میخوام.. چه جور لباسی بپوشم؟؟؟ آقایون و خانوما جداست تو تالاره.. شبم که شام هست
بانوی آذری عزیز خو ش اومدی پس دستت به عروسی بنده مبارکه حتما ماکسی باشه لباست کت دامن یا پیراهن کوتاه نباشه یه آرایشگاه توپ برو و حتما سر لباست کیف و کفش هم بخر عزیزم شال و مانتو مناسب لباس و جشن هم اگه میتونی بخر رسم حنابندون هم دارین؟ اگه بله یه پیراهن کوتاه شیک بخر براش کلا لباسهات رو تا حالا کسی ندیده باشه
لباسهای ماکسی هم الان بیشتر مدلهای گیپوری مده قشنگ هم هستن اگه از این سبک برمیداری توی کمرش کلا گیپور باشه بدون آستر قشنگتره عزیزم مدل کلا بستگی به اندامت داره یه سر به سایت چی نپوشیم بزن رنگ لباست هم اگه پوستت سفیده مشکی بردار خیلی شیکتره
نه مراسمش به این زودیا نیست ولی من از الان به فکرش هستم تا ی هفته مونده به مراسم بدو بدو نرم خرید لباس مجلسی محیا جان میشه بپرسم چرا میگی حتما ماکسی بپوشم؟ دوستم میگه ماکسی به سنم نیست برای خانومایی با سن 28 به بالاس... ممنون از نظرت
من واسم مهمون اومده..از نوع چندروزه ش...خانواده همسرم..وخاهر شوهرام هستن.....دعا کنید همه چیز عالی بشه...شنبه انشاله میام و از ظرافتهام میگم واستون... بوس بوس
عزیزم هر چی باشه شما یه خانوم متاهلی و الان عروسی فامیل درجه یکت محسوب میشه پس لازمه حتما یه لباس رسمی بپوشی و برای مراسم عروسی هیچی مثل ماکسی نمیشه بانوی آذری عزیز نکنه زیر بیست سن داری؟