2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349281 بازدید | 18904 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتنا جون این حساسیتها طبیعیه و همیشه پیش میاد،شما به شیک پوشی و سر و لباس خودت اهمیت بده ،نباید بخاطر حرف دیگران ما طاهرمون مثل خانمهای شلخته و بی توجه باشه،میتونی این موصوعو خیلی محترمانه جواب بدی و جلو اونها اتفاقا از همسرت و سلیقه شون تعریف کنی،بگی شوهرم اینجور میپسندت،شوهرم خیلی خوش سلیقه ست،شوهرم عاشق خانم شیک پوشه،شوهرم دوست داره من همیشه مرتب باشم،اینجوری کم کم متوجه میشن که حرفشون روی شما اثری نداره..
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام دوستای عزیزم .صبحتون زیباااااا. خانما نیستین ؟؟ دوستای گلم یه سوال داشتم از خدمتتون .خواهش میکنم هرکس نظری داره لطف کنه بگه . باتوجه به اینکه این روزا بازار تبلت و گوشی وبازی داغ شده میدونید که بچه ها هم خیلی تبلتو دوست دارن .پسرم تبلت میخواد چون تودست پسرخاله وپسرعمه و.‌‌میبینه میگه منم میخوام .منم نه به خاطر هزینه ش به خاطر اینکه قرارنیست هرکس چیزی خرید ماهم براش بخریم توجیهش کردم که موافق نیستم . یه جورایی هم دلم نمیاد ناراحتش کنم ،با سیصدچهارصد تومن وقتی میشه خرید !!! واقعا موندم ،چیکارکنم ،خواهش میکنم راهنماییم کنید ،درسته خارج از بحث ولی دوستان همه تجربه دارین .یه دنیا دوستون دارم .منتظرنظراتتون هستم .
خانوم گل عزیزم..سلام خانومی ب نظر من خرید تبلت به خودی خود هیچ ایرادی نداره،بهر حال اینم یجورایی لازمه برای اشنایی بچه ها با دنیای دیجیتال...مهمترین مسئله اینه که وقتی خریدین چیکار میکنین....باور کن این برنامه ریزیه که ازهمه چیز مهم تره....ازهمین اول ب ای بچه ت زمان تعیین کن...کوچکترین تخطی از زمانش نکن..بهش بیش از حد وقت بازی نده...بهش اینو پاداش نده...دقیقا بهش توضیح بده که این تبلت واسه چیه و چقدر در روز میتونه ازش استفاده کنه،اینقدر وقتشو با کارهای مفید پر کن که فقط یه گوشه از وقتش به تبلت بازی بگذره،من به چشم خودم دیدم که زیاده روی چقدر برای بچه مخربه...واقعا بچه معتاد به بازی میشه و حتی خواب و خو اکشم ازبین میره،پس خیلی دقت کن
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام ای بابا من چرا به همه تایپیک ها دیر رسیدم . بچه ها من یه سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنین . من یه پسر 4 ساله دارم خیلی گریه میکنه و نق نق اگه کسی بیاد خونمون یا جایی بریم بدتر هم میشه همش الکی گریه میکنه واسه همینم من کمی خودمو کنترل میکنم ولی یه هو دیگه جیغ و دادم هوا میره جلو بقیه و لطافت زنونه از بین میره . خخخخخخ اینجور مواقع چی کار کنم با پسرم ؟؟
خودم بغل میگیرمت پر میشم از عطر تنت کاشکی تو هم بفهمی که میمیرم از نبودنت
درضمن اگه خونه فامیلای شوهرم باشم و پسرم گریه کنه من که عصبی میشم و نمیتونم ارومش کنم اونا میان میبرنش منم باز عصبی تر میشم
خودم بغل میگیرمت پر میشم از عطر تنت کاشکی تو هم بفهمی که میمیرم از نبودنت
سلام دوستان ظریف چه خلوته اینجا! هرمیون جان حالت چطوره؟ منم به شخصه با تبلت خریدن برای بچه ها موافق نیستم بچه ندارم اما الان تبلتمون فقط برای اینترنته نهایتش بعدا یه چندتا بازیم روش بریزیم اما باید توجیه بشه یه وسیله خانوادگیه تا کنترلش راحت تر باشه کاملا با هرمیون جان موافقم کنترل کردن خیلی سخته و مهمتر از خرید هست اما میشه توی مهمونیا برای اینکه بچه هامون حس بد پیدا نکنن گوشیمون رو بهشون بدیم البته اگر قراره براشون تبلت نخریم عمم تبلت داره اما به پسرش که ۳/۵سالشه اصلا نمیده البته بچه ای هم اطرافش نیست که بهونه بگیره ولی جالب اینجاست هرچیزی رو که ببینه یه توجیهی ازمال خودش داره چه داشته باشه چه نداشته باشه چه وسیله عمومی باشه چه فردی
واما در رابطه با خودم و ظرافت های در راستای احترام به خود چند شب پیش خونه مادر شوهر بودیم قبل از شام توی آشپزخونه بودم و سعی در کمک در پخت شام و شستن ظرفها داشتم چون تعدادمون زیاد بود سعی کردم در زمینه احترام به خودم بعد از شام کارو به بقیه بسپرم و خودم به کار مهمتری که مربوط به خودم بود یعنی قرارداد نوشتن با یه مشتری از فامیل وقتمو پر کنم و احساس بدی هم پیدا نکنم که چرا کوزت وارانه همه کارها رو نمیکنم چون از زیر کارها در رفتن انگاری به شدت مد شده قبلا انگار توی فامیلا این اخلاقا نبود یا شاید هم چون یا خلوص نیت(به قول اخراجی ها. خروس نیت)همه کارا رو انجام میدادیم متوجه این موضوع نبودیم
چند شب پیش جایی دعوت بودیم جاری مذکور به شدت توی قیافه بودن و اصلا با من همکلام نمیشدن به خاطر همین من هم در راستای احترام به خود کاملا خود آگاهانه سعی نکردم سرصحبت رو باهاشون باز کنم و با خ ش ها صحبت میکردم در نتیجه خودشون یواش یواش شروع به صحبت کردن قبلا هم شای این کارو انجام میدادم شایدم نه اما الان کاملا آگاهانه بود توی جمع هم اصلا از خودم تعریف نمیکنم که این با اخلاق خود شیفتگی فامیل همسری در تضاده وباز هم در راستای احترام به خود جریان خواستگار چند روز پیشم توی خیابون رو تعریف کردم اما راستش اصلا به دلم نشست چون هیچ جوره به این خودشیفتگی عادت ندارم بخصوص که احساس میکنم اعتماد به نفسم پایین اومده و اصلا دوست ندارم از راه غلطش اونو بالا ببرم و یا اعتماد به نفس کاذب پیدا کنم
سلام هرمیون جان .ممنونم عزیزم بابت راهنماییت .منم زیاد موافق نیستم ،چون هم گوشی خودمو گاها اجازه میدم استفاده کنه ،هم با کامپیوتر سرگرم میشه ،واقعا الان هرکجامیری بچه تبلت به دست مشغول بازی ،درسته عصر دیجیتال ولی خوب زیادشم مضر منم شدم یه مامان سختگیر که میخوام همه چیو سخت بگیرم به نظرم بچه اگه با اسباب بازی سرگرم بشه ،توحیاط بازی کنه ،یه کم کارتون ببینه ،نقاشی بکشه ،اینا بهتراز تبلت نیست؟؟؟؟؟