2777
2789
عنوان

چگونگی تاسیس کلوب توسط کاربران (راهنما)

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 111 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اونا خاموش نیستن مهمانا من اینجور برداشت کردم که اونا خودمانیم ب ازای هری نفر ی مهمان

ظاهرابرداشت من غلطه ولی من اینطورفکرمیکنم کسی نیستن اون مهمانا
خدایا وقتی ازم گرفتی و بهم بخشیدی ، فهمیدم که معادله زندگی ، نه غصه خوردن برای نداشته هاست و نه شاد بودن برای داشته ها . . .
زیادسردرنمیارم برامن اقای زاهدتوضیح دادن الان پستشونو کپی میکنم مییذارم
خدایا وقتی ازم گرفتی و بهم بخشیدی ، فهمیدم که معادله زندگی ، نه غصه خوردن برای نداشته هاست و نه شاد بودن برای داشته ها . . .

پرویز زاهد

1392/5/3 12:40 ب.ظ

عاشق خانم گرامی

کاربرات مهمان دو بخش هستند:
- بازدید کنندگان انسانی
- بازدید کنندگان روباتیک

اولی ها کسانی هستند که عضو نیستند از موتورهای جستجو آمده اند و یا عضو هستند ولی لاگ این نکرده اند.

روباتها از طرف موتورهای جستجو دارند نوشته مای ما را در سرورهای گوگل ایندکس میکنند
برای همینه که هر چی نوشته میشه یک ساعت بعد در نتیجه جستجوهای گوگل نشون داده میشه

روشن هست؟
با احترام و ارادت
فکرمیکنم این مهمانا توکلوبای نیمه خصوصی مورد دوم هستن
چرا اینجا اینجوریه که تا پست نزاری نتونی پستهایه جدیدو بخونی تازه کلوپا هم اینجوری شدن خیلی بدهههههههههه
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
2810