2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست بچه از پرورشگاه آورده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 51 پست
من شنیدم بچه رو ک از بهزیستی میگیری باید ملکی حیاطی چیزی بنامش کنی یه همسایه خواهرم اینا15سال پیش با ...

این مال قدیم بود بوده انگار الان فقط باید طوری باشه که بچه ازت ارث ببره

خودمون هنوز اقدام نکردیم نمیدونم مشکل دار هستیم یا نه    

شرط اینکه ک  بچه دار نمیشی و ۵ سال هم از ازدواجت گذشته باشه 

کاش همسر منم مثل همسر تو فکر میکرد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من همسرم اصرار داره ک بیا کلا بچه دار نشیم و بچه بیاریم  من نمیدونم چ کنم خیلی دلم راضی ...

نه باید دلتون راضی باشه اگه بچه دار میشین خوب خودتون بچه دار بشین و 

از حالا یا طرح محسنین شرکت کنین یا .... 

خیلی ثواب داره بخصوص خاله زهراپسرهای روبرمیداشت دررنج سنی 8تا12سال که زیادطرفدارندارن وخانواده هاکم ...

واقعا بغض کردم برا این همه مهربونیش خوش بحال دل بزرگش

اینطور ک من شنیدم بچه دار نشدن دیگه شرط نیست

جدی بازم بپرسید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
واقعا بغض کردم برا این همه مهربونیش خوش بحال دل بزرگش

عزیزم شمامشخصه خیلی مهربونی🌹

من خودم دوست دارم یه روزی برم چنین جاهایی کمکشون کنم افتخاری

کاش خدااین توفیق روبهم بده

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
نه باید دلتون راضی باشه اگه بچه دار میشین خوب خودتون بچه دار بشین و  از حالا یا طرح محسنین شرک ...

دلم راضی نمیشه بخاطر ترس از مسئولیتش وگرن من عاشق همه بچه ها هستم 

شوهرم نمیخواد ک خودمون بچه دار بشیم عقاید خاص خودش و داره 

عزیزم شمامشخصه خیلی مهربونی🌹 من خودم دوست دارم یه روزی برم چنین جاهایی کمکشون کنم افتخاری کاش خدا ...

مهربونی از خودتونه عزیزم 

امیدوارم قسمت شما و هر آرزومندی بشه 

دلم راضی نمیشه بخاطر ترس از مسئولیتش وگرن من عاشق همه بچه ها هستم  شوهرم نمیخواد ک خودمون بچه ...

عزیزم بهترین کار اینه برید مشاوره و با صحبت و کمک مشاور حل کنید ... 

چون اول که خیلی دوندگی داره دوم چون بچه دار میشید الویت نوزاد با کسایی که بچه دار نمیشن که باید تو نوبت بمونن تقاضا زیاد هست ... 

سوم راه های دیگه برای حمایت هست . ما یه فامیل داریم خودش بچه داره ولی از بچه های بهزیستی حمایت میکنه سا طرح محسنین که حمایتی هست و .... 

بهتره برید مشاور انشالله که هرچی صلاح پیش بیاد براتون ... 

بله ولی سن بالا تر ... چون گفتند دخترا حس مادری دارند و بهتره به جای پروشگاه بچه پیش کسی باشه که صلا ...

الويت يا ادمي كه صلاحيت بيشتري دارن و اين كه معمولا همه خواهان دختر زير دو سالن مجبورن در صورت داشتن صلاحيتم برن تو صف هاي طولاني اگر شرايط داشته باشي حتي اگر بچه ام داشته باشي اگر مثلا پسر هفت ساله ان قبل كني گاها حتي تو يك ماه كارت جور ميشه

2810