2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست بچه از پرورشگاه آورده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من الان شنیدم این شرایط عوض شده میخواستم ببینم درست یا نه

یه مستندشبکه خبرگذاشت بنام خاله زهرا

3تابچه آورده بود

و15تاهم براشون خونه جداگرفته بود

یکی هم دوتازن وشوهرجراح بودن120تابچه اورده بودن وتنهادخترشون ایداکه تصادف کرده بودوفوت شده بود120تابچه روبراشون یه خونه بزرگ گرفته بودن اسم خونه هم خونه آیدابود

فکرکنم به رفتارووضعیت مالی ووجه اجتماعی نگاه میکنن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

اسی عزیزم خودت میخوای اقدام کنی؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
آخه من الان شنیدم این شرایط عوض شده میخواستم ببینم درست یا نه

من شنیدم بچه رو ک از بهزیستی میگیری باید ملکی حیاطی چیزی بنامش کنی یه همسایه خواهرم اینا15سال پیش بافاصله5سال2تابچه اوردن حیاط وملک بنامشون زدن

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
یه مستندشبکه خبرگذاشت بنام خاله زهرا 3تابچه آورده بود و15تاهم براشون خونه جداگرفته بود یکی هم دوت ...

خدا بده برکت به اون خانواده ها ک همچین کاری میکنن 

اتفاقا من همسرم اصرار داره ک بیا کلا بچه دار نشیم و بچه بیاریم  من نمیدونم چ کنم خیلی دلم راضی ...

خودتون مشگل دارین

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نمي تومن بايد از طريق بهزيستي اقدام كنن 

اها یعنی کسایی که بضاعت مالی ندارن باید بچه رو اول بدن به بهزیستی؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
به دختر مجرد فقط دختر بچه ميدن به پسر مجردم كه هيچي

بله ولی سن بالا تر ... چون گفتند دخترا حس مادری دارند و بهتره به جای پروشگاه بچه پیش کسی باشه که صلاحیت داره و حس مادر داشتن تجربه کنه ... 

نوزاد به زوج هایی که بچه دار نمیشن در الویت دارند ... 

خدا بده برکت به اون خانواده ها ک همچین کاری میکنن 

خیلی ثواب داره

بخصوص خاله زهراپسرهای روبرمیداشت دررنج سنی 8تا12سال که زیادطرفدارندارن وخانواده هاکم قبولشون میکنن

راستی خودش هم یه دختروپسرداشت که دخترش خارج بودوپسرش هم فوت شده بود

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
2810