2777
2789
عنوان

مشاوران نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 11427 بازدید | 199 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانوم تهرانی و آقای زاهد

لطفا دوباره کلوبای خصوصی رو برگردونین

یه کاری کنین محتوای کلوب فقط برای اعضای کلوب قابل مشاهده باشه

ما حریم خصوصی میخواهیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلام و خسته نباشید

یه پیشنهاد دارم اینه کنار ام کاربری دوستانمون در نینی سایت یه ایکونی باشه که بشه براشون پیغام خصوصی فرستاد و مجبور نشیم بریم تو نینیسایت من و بعدم قسمت دوستان و بعد پیغام بذاریم ........ممنون

بعدم همونجور که میدونید فضای کلوپهایی که اعضائش با هم مدتیه دوستن خیلی صمیمی و خصوصی هست این مهمانان عزیز هم که دست از سر ادم بر نمیدارن ........حتی با گفتن بعضی حرفا ممکنه مشکلات خانوادگی پیش بیاد نگید این حرفارو اینجا نزنید که جو خوب و عالی این سایت این صمیمیت رو بین ما پیش اورده..........پسسسسسسسسس در مورد خصوصی کردن بعضی کلوپها که خودشون مایلند اقدام فرمائیییییییییییییییییید

اصلا چه دلیلی برای خصوصی نکردن وجود داره ...........چون مزاحمتی برا کسی ایجاد نمیکنه

پیشاپیش ممنون

سلام ببخشید شاید اینجا نباید اینو بپرسم ولی نمیدونستم کجا باید بپرسم از مدیر سایت. من تو بخش مشاورین دو روزه سوال پرسیدم از مشاورین محترم ولی جوابی دریافت نکردم این یعنی اینکه اصلا نخوندن وقت نمیزارن براش؟ آخه یه سوال همین امروز صبح پرسیده شد سریع پاسخ دادن مشاورین.... مگه من سوالم بد بود که جواب ندادن. خوب سوالم واجب بود جوابش. اگه جواب نمیدین بگین تا دیگه سوال طرح نکنم مرسی
نبض زندگی ما آیلین جونم.
ازوقتی نینی سایت جدید شده امکان ورود با گوشی به سایت اصلا امکان پذیر نیست .بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز دائم در حال سرچ میباشذد و درحال انتقال به سایت ولی هیچ اتفاقی نمیافته.واقعا رسدیگی به این مورد هم بکنید .کممممممممممممکککک
تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
آقای زاهد فردی به نام علیخانی یک تاپیک بخ نام مشاوره با روانشناس بالینی زده به آدرس زیر: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=863507 می خوام بدونم ایشان واقعا روانشناسند من حس می کنم مشکلی این بین هست میشه پیگیری کنید لطفا ممنون
برقص گویا هرگز کسی تو را نمی بیندعاشق شوگویا هرگز کسی دلت را نشکسته وزندگی کن گویا بهشت اینجاست..
سلام مسوووووووول مربوطه کجا تشریف دارید ؟ چرا این دکتررررای نی نی سایت به روز و فعال نیستن . اگه نمیتونن هر روز یا ی روز در میون بیان واسه چی اعلام همکاری کردن ؟ یه سوال می پرسی یه هفته ده روز طول میکشه جواب بدن گاهی اوقات هم بیشتر فقط متخصص تغذیه فعاله .
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی
2810