2777
2789
عنوان

مشاوران نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 11427 بازدید | 199 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای زاهد سلام
لطفا
لطفا
از کاربرای نی نی سایت نظرخواهی کنید که چند نفر موافق و مخالف نشان دادن اسامی حاضرین در تاپیک ها هستند .
اگر تعداد مخالفین بیشتر بود لطفا این طرح رو حذف کنید .

آقای زاهد !
این طرح ، ایده ی بسیار جالب و خوبی است اما برای قسمت : کلوپ های نی نی سایت
دلیل من :
چون بحث های توی کلوپ ها بیشتر خصوصی است و کاربرها دوست ندارند کسی غیر از خودشون مطالبشون رو بخواند .. اگر دقت کنید روی اسم بیشتر کلوپ ها نوشته :
لطفا بی دعوتنامه وارد نشوید !
اما هیچ کس روی تاپیکی که میزنه نمینیسه لطفا فقط دوستای خودم بیان ...
در قسمت تاپیک مسایل عمومی مطرح میشه
2805
لطفا اگر امکانش هست این طرح رو در قسمت کلوپ ها فعال و در قسمت تاپیک ها غیر فعال کنید
وگرنه کاربرا مجبورن برای خوندن تاپیک ها از سیستم خارج بشند و به عنوان مهمان بیان و تاپیک ها رو بخونند تا مورد باز خواست سایرین درباره ی حضور در تاپیک و نظر ندادن قرار نگیرند .

اگر حرفم روباور ندارید میتونید از خود کاربرا سوال کنید .

نه من خیلی راضیم..خیلی وقتا تاپیک میزنیم بیاین کمک نامردا 60 نفر میان دونفرم کمک نمیکنه
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
سلام بچه ها.مامانم چند تا فیبروم داره که یکیش خیلی بزرگه.خونریزیشم خیلی زیاده.دکتر بهش 5تا آمپول داد زد بدتر شد.الان دیگه خونریزیش بند نمیاد.میخواستم ببینم کسی عمل کرده؟سخته عملش؟؟؟چه جوریاس؟؟؟
مامانم سنش زیاد نیست چهلو دو سالشه.
تو رو خدا کمک کنید یه ذره مشورت بدید. خیلی دلم شور میزنه.دکتر خوب هم سراغ داشتید معرفی کنید
یاعلی....
سلام آقای زاهد
من ایجاد کننده تاپیک راهکارهای مفید برای بهتر زندگی کردن هستم
تاپیک دوباره همون مشکل دیروز رو داره
اولا که مستقیم به تاپیک نمیشه رفت و باید برای بچه ها لینک بزارم تا بیان
بعدم اینکه از پستهای مربوط به 92/04/16 میاره و باید وایستیم تا کم کمک به روز کنه تا برسه به صفحه آخر
دیروز غروب درس شده بود....!!!!
لطفا رسیدگی کنید
ممنونم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=492208&PageNumber=100
آرمینا الان 6ماه 12روزه که اومده تو بغل مامانش
سلام آقای زاهد خسته نباشید، ببخشیدمن واسه تبلیغ عکاسی توی صفحه اول نی نی سایت چه مراحلی رو باید طی کنم ممنون می شم راهنمایی کنید
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
2810