2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من کباب و ماهی ومیگو خوب میخوره سبزیجات و میوه هم خوب میخوره اما پلو نون و ماکارونی نه زیاد من فقط نگران قدشم ،وکرنه هرجی من چاقش کنم خودش بعدا رژیم میکیره لاغر میکنه دیگه
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
دخترمن بالا نمیاره یهکم ریفلاکس داشت که حتی داروهم احتیاج نداشت واسه همین سونو بردم شما اآزمایش عفونت ادرار بردی؟ هرچنند من هرسال چکاب میبرم و شکر خدا عفونت نداره اما کوجولویه دیگه
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
بچه ها وزن دختر منم که یکسالشه نه کیلوئه همه میگن کمه خیلی نگران شدم
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
سمیه جون آخه من و باباشم لاغریم به نظرم ارثی هست شما خودتون چطوری هستین؟!
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
آخه دکترش میگفت یکسالگی باید ده کیلو و نیم باشه خوب نمیشه خوبم میخوره چیکار کنم دیگه
2810