2777
2789
دکتر به من گفت بهش کنجد بدم من کنجد پسته گردو آسیاب میکنم با پودرنارگیل و خرما مخلوط میکنم بعداز باشگاه بهش میدم میخوره تازگیا میبرمش کلاس باله بعداز کلاس حسابی یکوعده کامل غذا میخوره،اما لاغرتر شده بسکه ورجه وورجه میکنه
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی پانی جون من خ دم ریزه میزه هستم ولی هنسرم یهکم توبوله ماشالا هروقت غصه میخورم مادرشوهرم میگه دخترباید ظریف باشه! خدا پدرمادرشو بیامرزه فقط اون بهم ظلداری میده،هرکی میرسه میگه وااا جرا بچت بزرگ نمیشه :-(
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
پسر منم تا این سن منو بیچاره کرده با غذا نخوردنش الان 3سال و 5ماهشه 15700 قدش هم 100..تقریبا پارسال روی 12کیلو ثابت مونده بود بهش پسته دادم روزی یه کاسه ماست خوری واقعا معجزه شد یهو توی یک ماه یک کیلو اضافه کرد دکترش گفت چی دادی گفتم پسته گفت پسته باعث جهش وزن و رشد میشه اگه نینی هاتون میخورن بدین بهشون..در ضمن خیلی وقته که کارتونهای مورد علاقه اش رو توی لب تاپ ریختم میذارم جلوش و حواسش پرت میشه خوب خوب میخوره اگه کارتون نبینه سه قاشق بیشتر نمیخوره الان ماشالا یه بشقاب کامل میخوره شما ام امتحان کنید چون لب تاپ قابل حمله خونه مامانینام یا مهمونی میرم با خودم میبرم
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
شکوفه جون ولی مشاورا تاکیدمیکنن جلوی تلویزیون یا کامپیوتر به بجه ها غذا ندیم که
اما پسته رو حتما بیشتر میدم بهش ممنون ماشالا بونزده کیلو که عالیه باقد صد،خداحفظش کنه ماشالا
راستی پسر منم خورشت نمیخوره ولی قبل اینکه برنج بریزم توی بشقابش اگه خورشت لپه داشته باشه لپه و گوشتش رو حسابییییی له میکنم بدون آب خورشت بعد برنج سفید میریزم روش اصلا نمیفهمه که برنج خالی نیست یه جورایی فکر کرده همیشه مزه برنج خالی این مزه ایه و بینش بهش سالاد میدم که فکر میکنم اشتهاش رو بیشتر میکنه
سمیه جون واسه این میگم گریه نکن که آخه فایده نداره هرکار کنیم همینن دیگه یه خانمی میگفتییکماه به بچش اصلا اصرار نکرد غذاروگذاشت و رفت بجه خودش خورده بود و هرچقدرمیل داشته میگفت نیمکیلو اضافه کرده بوده ماشالا
راستی شکوفه جون راست میگه کارتون هم تاثیر داره حواس بچه پرت میشه قشنگ میخوره غذاشو حتی غذایی که طعمشو دوست نداره
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
مرسی لیلی جون فکر کنم پسرم به من رفته چون مامانم میگفت به جز جلو تلویزیون اصلا غذا نمیخوردم خخخخخخ ولی واقعا چاره ای نبود بچم خیلی ضعیف و بی حال بود..فقط روش کارتون روش جواب داد متاسفانه
میدونم گریه فایده نداره اما خسته شدم هر کی منو دید گفت اندازه 2 ساله هاست مثل 1 بچه مریض بهش نگاه میکنن از این حرفا و نگاه ها خسته شدم.میشه 1 راهکار واسه پسته بدین؟مرسی
2810