2777
2789
خرمارو له کن توپک درست کن تو بسته آسیاب شده بغلتون مثل توپ کوچیک سبزرنگ میشه شاید خوشش بیاد
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا آزمایش کن من گاهی تو کیک هم همون آسیلب شده هارو میریزم کیک فنجونی کوجولو درست کن ت مایه کیک بریز اگه باهم درست کنین و خودش تو روند آشپزی شریک باشه میخوره لا قل دختر منکه میخوره
با شادبودن زیبابودن رنگی بودن خندیدن و رقصیدن هم میتوان به بهشت رفت کافیست خوب باشیم و انسان!
سمیه جون تنها راهش آسیاب کردنه بریز تو یه چیزی که دوست داره بستنی فرنی شیر و... فرنی رو که پختی بریز توش ولی مواظب باش نبینه فرنی رو که توش یه چیزی اضافه شده ممکنه چون ظاهرش عوض میشه نخوره پسر من به ظاهر غذاش خیلی حساسه به خدا مکافاتی دارم غذاهایی که میدونم ظاهرش رو نمیپسنده میذارم پشت لب تاپ بهش میدم که نبینه خدا هممونو کمک کنه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
شکوفه جان ممنون انشا.. که کارساز باشه وانشا.. خدا بچتو واست نگه داره. منم جلو تلویزیون یا هر راهی که بشه میدم غذاشو نمیدونم چرا وزن نمیگیره.مامانم میگه چون رو اعصابش تاثیر گذاشته انقدر گفتی بخور بخور چطور پیش من بود میخورد.من به زور غذا میدم مامانم غذا میداده خوب میخورده
سمیه نترکون تاپیکو هربار هرکدوممون یه تجربه مفید داشتیم بیام برای همدیکه بگیم
باش لیلی جان.من که هستم از امروز 1 هفته میرم تو کار پسنه 100 گرم هم اضافه کنه میام میگم.راستی اسم دخترت چیه؟تینای من سنجد دوست داره ببینم میتونم پیدا کنم بهش بدم.سمنو هم یادمه مامانم بهش میداد اون موقع که خوب اضافه کرده بود اگه الن پیدا کنم
اسم دختر من آیداست سنجد؟ یوبوست میاره ها اما سمنو فوقالعادست،فکر خودمونم میتونیم درست کنیم جوانه کندم میخوادو آرد بایدجوانرو چرخ کنیمو عصارشو بپزیم،البته من تاحالا درست نکردم
2810