2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506656 بازدید | 3009 پست

برای رمانتیک کردن آن شب برای شما چند پیشنهاد داریم:

• خوردن شام در زیر نور ماه بهترین پیشنهاد است،میتوانید به کوه ،کویر یا ساحل رفته و غذا ها و کیکی که خودتان درست کردید آن شب را برای او به یاد ماندنی و خاطره انگیز کنید.
  • شما میتوانید یک پیک نیک را در خانه شبیه سازی کنید،یک زیر انداز را وسط خانه پهن کنید ،چادر به پا کنید،سبد پیکنیک تهیه کنید و …
  • میتوانید به یک سفر چند روزه رفته و همه دغدغه های خود را فراموش کرده و دور از دغدغه و مشغله های روزمره چند روز عالی را سپری کنید.

یک تاپیک زدم میخواستن موی همو بکشن قفلش کردم از ترس     تاپیک اخری بخون

😂😂😂

خوندم،بلد نبوده حرف بزنه بیخیالش

اینجا طلا و جهاز هرچی شأن دوماد باشه میخره

منم وقتی مهریمو تعیین کردن جهاز رو هم گفتن دوماد بخره

اما خانوادم واسه سربلند کردن خودشون و من برام جهاز گرفتن

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چه خوشگله توی اون تاپیک جهازا بذارش یکی از بچه‌ها دنبال همچین چیزی بود اتفاقاً  دختر کوشولو ...

مرسی عشقم 😍😘چشم الان میزارم

عه چه خوشگله توی اون تاپیک جهازا بذارش یکی از بچه‌ها دنبال همچین چیزی بود اتفاقاً  دختر کوشولو ...

شوهرم مسخرم می‌کنه⁦☹️⁩😂کاری کرده ازشون زده شم

خداخیرتون بده چه تاپیک جالبی.کلافه شدیم از بس تاپیک خیانت خوندیم.باور کنید ب شوهرم مشکوک شدم زندگیم سرد شده بخاطر چیزایی ک بعصیا اینجا مینویسن از خیانت شوهر

خداخیرتون بده چه تاپیک جالبی.کلافه شدیم از بس تاپیک خیانت خوندیم.باور کنید ب شوهرم مشکوک شدم زندگیم ...

اره ولی حیف داره خاک میخوره تاپیکش 

من دوباره اومدم کامنت گذاشتم دوستامم تگ کردم شمام تگ کن

حالم بهم خورد میومد خیانت فقط میخونیم تو سایت. البته من از چندتاشونم نگاه کردم خانمای سردی هستن علت خیانتاشون همینه مثلاً‌ تاپیک زده بودم که لباس خواب خریدم خانمی اومدن گفتن من خجالت میکشم ینی افتخار میدونستن یا فکر میکنن نجابت هست جلوی شوهر اونطوری باشن. یا لباس خونگی پوشیدنشون مثل مرداست.

2810