2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506661 بازدید | 3009 پست

@elsa_ana    

این عکس حلقه رو گذاشتم روی کیبورد انجامش بده برای شوهرت

حالا کیبوردم نداری اول اسمشو روی گوشیت طرحشو از گوگل بگیر روی اون بذار

با حلقه ازدواج خودتون

من الان برای سعید فرستادم پراش ریخت نوشت کیبورد خودته نوشتم بعله بعد گفت خوشگل شده مرسی

امشبم ازش پرسیدم همون طوری که سارا توی اون تاپیک گفت 

گفتش نه بخدا تقصیر تو نبوده خسته بودم میخواستم خونه‌رو مرتب کنم مامانش اینا دیشب تهران رسیدن داشت خونه‌رو مرتب میکرد. گفت حرف میزدیم یک ساعت طول میکشید دیشبم دیر رسیده بود خونه ساعت ۱۰ شب! امشب خودش تماس گرفت ۲ بار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1- یک ساعت مچی سفارش دهید که در قسمتی از آن جمله ” من همیشه برای تو وقت دارم” حک شده باشد.

2- تعداد زوج گل رز قرمز به همراه یک گل رز سفید را به زیبایی تزیین کنید و به همراه یک یادداشت با مضمون ” یک گل رز تک و خاص میان همه گل ها … آن گل تو هستی عزیزم!” به همسرتان تقدیم کنید.

3- اغلب خانم ها به جواهرات علاقه ذاتی دارند و از خرید آن خوشحال می شوند. می توانید از ایده های زیر برای خرید جواهرآلات خاص استفاده کنید:

– یک حلقه با سنگ نماد ماه تولد یا نماد بی نهایت (عشق) برایش بخرید.

– دستبندی که حرف اول اسم فرزندتان روی آن حک شده است به او هدیه دهید.

– گردنبندی که تاریخ ازدواج تان روی آن نوشته شده باشد او را شگفت زده خواهد کرد.

8- گلبرگ های گل رز را در سراسر اتاق خواب پخش کنید.

9- یک نامه عاشقانه کلاسیک و پرشور با عکس گل برایش بنویسید.

10- هر هفته یک هدیه کوچک و غیرمنتظره برایش تهیه کنید.

11- هنگامی که به مسافرت های کاری می روید، یک دسته گل رز به تعداد روزهای مسافرت خود به همسرتان تقدیم کنید. یادداشتی با این مضمون در آن بگذارید : ” هر شاخه گل نماد عشقم در یک روز دوری من از عشقم خواهد بود”.

12- حداقل سه بار در روز به او بگویید : ” دوستت دارم”.

13- اگر همسرتان به باغبانی و گل و گیاه علاقه دارد، درست کردن یک باغ کوچک از گیاه یا گل مورد علاقه اش، بیش از هرچیزی او را شگفت زده خواهد کرد.

14- عکس های قدیمی مربوط به دوران نامزدی یا ازدواج را روی میز بچینید.

ـ با شبکه های رادیویی تماس گرفته و درخواست یک آهنگ عاشقانه برای همسرتان داشته باشید. مطمئن شوید که او آهنگ مورد نظر را خواهد شنید.

ـ کل روز خود را با هم به تماشای فیلم های عاشقانه بپردازید.

ـ با یک تکه صابون روی آینه حمام بنویسید” دوستت دارم”.

ـ روز تولد همسرتان، برای مادر همسر خود هدیه یا یادداشت تشکر بفرستید.

ـ در مجالس و مهمانی ها، هرازگاهی به همسرتان چشمک بزنید!

@elsa_ana     این عکس حلقه رو گذاشتم روی کیبورد انجامش بده برای شوهرت حالا کیبوردم ندار ...

چشم

خب خداروشکر ک نگرانیت برطرف شد عزیزم😍😘⁦❤️⁩خوشبخت باشید همیشه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕
@مهانه    

سلام دوستای گلم من قبلا خیلی از این تاپیک ایده گرفتم الان که یه خاطره ایو برای دوستمون تعریف کردم پیشنعاد دادن اینجا هم بگم  

چند سال پیش یه  ادکلن به مناسبت  روز مرد بزای همسرم خریدم ولی دلم میخواست یه خلاقیت عاشقانم همراهش باشه

ازین ظرفای تافی هستنا ازونا خودم دورشو با کاغذ کادو خوشگل کردم دربشو برداشتم با دوتا چوب بستنی گردا درب رو به حالت نیمه باز نگه داشتم 

روی۶۰ تا کاغذ رنگ رنگی کوچیک   شعر های کوتاه و عاشقانه نوشتم لولشون کردم ربان پیچیدم دورشون با قلبای ریزه ریزه ازین جینگولیا ریختم تو جعبه 

اینقد خوشحال شد که نکو بیشتر ادکلن ذوق این جعبه رو کرد

2810