2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه بارداری دارن یا زایمان کردن خواهشا به لحظه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 42 پست
۳۲ هفته که رفتی سنو گفت رو به پایینه سرش؟

بله عزیزم رو به پایین بود ۳۷ هفته ام باز رفتم گفت پایینه ولی دکترم گفت هنوز تو لگن نیومده

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

حالتو خریدارم درسته سخته ولی دوست دارم

آرامش بعد زایمان دیدن یه موجود کوچلو بهترین لذت بخش ترین حس دنیاست که قابل توصیف نیست یه معجزه بی نظیر

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم رو به پایین بود ۳۷ هفته ام باز رفتم گفت پایینه ولی دکترم گفت هنوز تو لگن نیومده

اون مباد نترس داره آروم آروم میکشه پایین

فدات عزیزم   انشاالله زایمان شما هم نزدیکه. به خوشی و سلامتی.

سلامت باشی گلم دعام کنین تواین شرایط این بیماری سالم برمو برگردم خیلی تاحالا استرس کشیدم🌹🌹❤

2803
اون مباد نترس داره آروم آروم میکشه پایین

خداکنه بیاد خیلی مدام درد بهم میوفته اذیت میشم 

سلامت باشی گلم دعام کنین تواین شرایط این بیماری سالم برمو برگردم خیلی تاحالا استرس کشیدم🌹🌹❤

استرس و ترس از خودت دور کن

حالتو خریدارم درسته سخته ولی دوست دارم  آرامش بعد زایمان دیدن یه موجود کوچلو بهترین لذت بخش تر ...

اره واقعا درست میگین من که به شخصه باورم نمیشه تجربه اولمم هست هیچی نمیدونم تجربه ندارم ایشالا خدا قسمت همه منتظراش بکنه❤دعام کنین به راحتی بگذرونم راستش خیلی استرس دارم بخصوص تواین شرایط فعلی

استرس و ترس از خودت دور کن

خیلی باخودم کار میکنم ولی اخرش‌نمیشه توسایتم که میای مدام حرف این بیماریه جدیده بیشتر استرس میگیری خدا خودش هممونا حفظ کنه...

2804
اره واقعا درست میگین من که به شخصه باورم نمیشه تجربه اولمم هست هیچی نمیدونم تجربه ندارم ایشالا خدا ق ...

سوره انشقاق بنویس تو یه ورق هم بخون هم بزار تو ساکت ببر بیمارستان من خیلی خیلی خوندم دردهام با قران خوندن و دوش گرفتن گذروندم

سوره انشقاق بنویس تو یه ورق هم بخون هم بزار تو ساکت ببر بیمارستان من خیلی خیلی خوندم دردهام با قران ...

انشقاق رو میخونم ولی ننوشتم جایی تاثیر داره واقعا؟خداروشکر ایشالا منم مثه شما بتونم زایمان کنم

انشقاق رو میخونم ولی ننوشتم جایی تاثیر داره واقعا؟خداروشکر ایشالا منم مثه شما بتونم زایمان کنم

بلاخره زایمان میکنی خوشگل بچه رو میبینی اون موقع یه نور سفید یه معجزه الهیی با تمام وجود حس میکنی منم برات دعا میکنم 

بلاخره زایمان میکنی خوشگل بچه رو میبینی اون موقع یه نور سفید یه معجزه الهیی با تمام وجود حس میکنی من ...

چقدر خوب😍😍خیلی ممنون عزیزم🌹

2805