2777
2789
عنوان

مشهد مشهد مشهد کسی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اسکرین گرفتم بزارم استوریم 💜 خودم که از خونه نمیرم بیرون یکی بیاد جلوی شوهر و خانووادی شوهرمو ب ...

افرین عزیزم به هرکسی که میشناسی بگواستوری کنه خصوصاپیجهای فعال بخداهمین هابرامون اجرمعنوی هم داره

نیشابور. مشهد که بالای 100 نفر

فوتی هم داشته؟؟

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

بچه ها ما یک هفته مشهد بودیم کلی هم رعایت کردیم خببب 

الان اومدیم خونمون هیچکدوممون خداروشکر تا الان علائمی نداشتیم من که خودمو قرنطینه کردم نوبت ارایشگاهمم کنسل کردم 

تا دو هفته ینی طاقت میارم خانوادمو نبینم؟

💜👶❤

منم مشهدی میترسم برم سونو😭

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم