2777
2789
عنوان

میگن علاج کرونارو پیدا کردن حالا راست و دروغش من نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 31 پست

بچها منم خیلی نگرانم منکبیرون نمیرم ولی بابام هم دیابت داره هم مشکل قلبی داش انژیوکرده میترسسم ازبقیه اعضابگیرم

ولی هرکسی رونمیکشه اگ رعایت بشه خاهشا ازخونه تامیتونیدبیرون نرید مگرواسه مواقع ضروری یااگ شاغلید بهداشت رورعایت کنید دستکش استفاده کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا باور نکنید عه اگه به این سادگیه که هیچکس نمیمیره

منم تعجب کردم حالا گفتم تایبکشو بزارم شاید کس دیگم شنیده باشه حدداقل اینکه میدونیم سیر انتی بیوتیک طبیعیه شاید حدااقل بنیه مردم کمی قوی بشه با این دارو والا در خوش بینانش میگیم خدا کوه که راست باشه مردم خلاص بشن

2803
منم تعجب کردم حالا گفتم تایبکشو بزارم شاید کس دیگم شنیده باشه حدداقل اینکه میدونیم سیر انتی بیوتیک ط ...

آره خوب خاصیت که داره قطعا

ولی درمان کرونا نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم🥲.🇵🇸🫒🕊️
2804
چقدر ما ساده وبدبختیم متاسفم برای خودمون برای شعورمون که توهین میشه 

منم باور نشده برای همین این تایبیک گذاشتم ببینم بقیه چی میگن 

گذشته از سادگی و چیزای دیگه واقعا خدا کنه به خیر بگذره و حالا با هر دارویب

خخخ سیر خودش ضد سرطانه

والا بوشم بهم میخوره معده درد میگیرم. درمانش بخوره تو سرش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
2805

والا منم امروز تو یه کلیپ دیدم اقاهه میگفت طبعتون گرم باشه کرونا نمیگیرین چیزای گرم بخورین 

بچه های زیر ۱۴ سال هم به خاطر اینکه طبعشون گرمه کرونا نمیگیرن اما سن ۴۰ به بالا چون طبع سرد میشه امکان گرفتنش هست 

حالا ضرر نداره تا میتونین چیزای گرم بخورین سیر زنجبیل و سیاهدونه عسل و ... 

از روی سادگی و کم اطلاعی این تایبک ننوشتم واقعا الان تو این موقعیتای سخت کشورمون طوری شدیم که دنبال یه روزنه های کوچیک میگردیم که خوسحال بشیم واقعا با این همه دردسر دیگه این مریضیا چی بودن افتادن به جونمون بلاهای طبیعیو گرونی کمه این ویروسارو کجای دلم. ن بزاریم

2801