2777
2789
عنوان

بچه ۳ ماهه

452 بازدید | 43 پست

سلام.‌پسرم‌تقریبا روزی سه چهار بار پی پی میکنه. زیاده؟ اوایل روزی شش هفت بار‌. دیگه گیج شدم. نمیدونم چی طبیعیه چی غیر طبیعی.

یه سوال دیگه هم دارم. بچه کی شب تا صبح میخوابه؟ بدون اینکه شیر بخواد؟ یا حداقل یه بار پاشه برا شیر

پی پیش طبیعیه 

خوابش به شانست بر میگرده 😊 

پسر من یک سالشه هنوزم درست حسابی نمیخوابه

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طبیعیه.

وقتی ازشیر بگیری میخوابه تاصبح.به این هم بستگی داره که قبل خواب کاملا سیر بشه و گرسنه نشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
2803

بچه ها با هم متفاوتن پسر اول من روزی ۸بار هم مدفوع میکرد و تا دو سال و ۸ ماهگی درست نخوابید و من از بی خوابی داغون شدم

پسر دومم هر سه یا چهار روز یه بار مدفوع میکنه و از سه ماهگی فقط هر شب یه بار شیر میخوره و خوابش عالیه 

بچه ها با هم متفاوتن پسر اول من روزی ۸بار هم مدفوع میکرد و تا دو سال و ۸ ماهگی درست نخوابید و من از ...

پی پی شل یا سفت هم باید توجه کنم؟ جدیدا شنیدم میگن پی پی بلغمی از نشانه های الرژیه. پی پی پسرم از اول شل و ابداربود این اواخر توجه کردم دیدم گاهی کشدار و چسبناکه. که فک کنم بلغمی به همین میگن. نظری داری؟

2804
از اول که کمتر بیدار میشه واس شیر اره؟ 

پسر من شیر خشکیه کلا دوبار تا صبح شیر میخوره ولی خیلییییی تکون میخوره و نق میزنه

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐
پی پی شل یا سفت هم باید توجه کنم؟ جدیدا شنیدم میگن پی پی بلغمی از نشانه های الرژیه. پی پی پسرم از او ...

بلغمی یعنی اینکه توش حالت خلط باشه اگه تو پی پی چیزی شبیه خلط گلو دیدی بلغمیه که بله نشونه آلرژی به پروتیین گاوه 

هر دوتا پسرام این الرژی رو دارن اولی مدفوعش بلغمی و سبز شد ولی دومی تنش جوشای ریز میزد و مدفوعش بلغمی نبود

سینه ش هم خس خس میکرد

منظورت دو سالگیه😞😞😞😞 یا شش ماهگی که کمکی شروع شه؟؟

آره ۲ سالگی😁

ولی از ۶ ماهگی اگر سیر سیر بشه کمتر بیدار میشه.من تلاش میکردم سیرش کنم از این طرف دلدرد میگرفت بدتر نمیخوابید🤕🤕🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
2805
بلغمی یعنی اینکه توش حالت خلط باشه اگه تو پی پی چیزی شبیه خلط گلو دیدی بلغمیه که بله نشونه آلرژی به ...

عزیزم تن اون پسرت ک دونه ریز میزنه چکار کردی براش ک خوب بشه؟

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!
بلغمی یعنی اینکه توش حالت خلط باشه اگه تو پی پی چیزی شبیه خلط گلو دیدی بلغمیه که بله نشونه آلرژی به ...

خس خس که پسرم از اول داشت.همین الان عین ادم بزرگا خر و پف میکنه. گفتن از ریفلاکسه. بعدش یه دکتری گفت که علایم بالینیش بیشتر از ریفلاکسه. ولی بازم حرفی از الرژی نزد. یه بار چند شب پیش توی مدفوعش یه رگه خون دیدم که سرچ کردم از الرژیه. ازون به بعد دارم به موفوعش دقت میکنم. خلط ندیدم ولی پی پی ش چسبناکه. یه ساعت که عوض نکنم به باسنش میچسبه. به نظرت همون یه بار رگه خون هم قطعا از الرژیه؟ 

2801