2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم یک مامان شاغل هستم پسرم پرستار داره زن بدی نیست دستش کج نیست به پرهام خوب میرسه اما یک مشکللاتی هم دارم مثلاً 5 دقیقه بیشتر از تایمش نمیمونه پول برق و تلفن زیاد کیاد
من پرستار داشتم ولی متاسفانه خوردم به تابستون . اون با جای دیگه ای قرارداد بست تا بهمن.خانوم خوبی بود.حسن زیاد داشت.عیبش هم یکم پررو بودولی در کل راضی بودم الانم دوباره دارم میگردم.خیلی سخته
بچه ها شما چطوری پرستارای خوب پیدا میکنین؟ از این شرکتا یا معرفی میکنن؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
بچه ها شما چطوری پرستارای خوب پیدا میکنین؟ از این شرکتا یا معرفی میکنن؟ تو رو خدا بیاین جواب بدین
................
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
مرسی مریم جان یعنی چقد ازش چک میگیری؟
سلام منم دنبال پرستار میگردم اگه ادم مطمئن می شناسین به منم هم خبر بدین ایمیل من mamanazade@yahoo.com ممنون میشم بچم بلا تکلیفه مامانم مریض هست نمی تونه نگه داره و مادر شوهرم هم نیست .تو یهمخمصه بدی گیر کردم شوهرم هم با مهد مخالفه از بس همکاراش بد مهد رو گفتن .اگه می تونین به من پرستار معرفی کنین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
2810