2777
2789
عنوان

خانم مهندسای خانه دار....

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان بهترین راه رو انتخاب میکنی تخصیل و فکر میکنم بعش قصد تدریس داری درسته؟؟؟ بازم شد همون حرف قدیمی بزرگترامون برای خانمها تدریس از همه چیز بهتره و بعد رشته های پزشکی بیمارستانی منم تدریس خیلی دوست دارم اما دیگه کشش ادامه نحصیل رو ندارم.. سر همین فوق هم پدرم در اومد...
منم مهندسی مکانیک خوندم دخترمم یکسالش شد حدود شش ماهی رفتم دوباره سر کار ولی خیلی وحشتناک بود کارو بوسیدم و گذاشتم کنار خیلی هیلی هم راضیم از خودم و بچم و زندگیم دارم لذت میبرم این روزا دیگه بر نمیگردن بچه ها بزدگ میشن و بهترین لحظه های عمرمونو کنار هم بودیم
لی لی جان بعضی رشته ها به خاطر نیاز فعلی جامعه بیشتر از بقیه براشون کار هست.. مثلا از رشته های تجربی:فیزیوتراپی ..بیناییی سنجی ..تغدیه ..و دیگر رشته های بیمارستانی خوبی این رشته ها اینه که لااقل به درد خودش میخوره اما امثال من اینهمه درسای سخت مهندسی رو کجای زندگیمون جا بدیم و کجا به دردمون میخورن؟؟؟
مانلی در مورد بچه بله بهترین تصمیم رو گرفتیم منم لذتی رو که در خانه و در کنار بچم داشتیم هیچ جای دیگه ای نمیتونستم تجربه کنم بخصصوص یکسال اول بچه داری که انصاقا خیلی شیرینه اما خوب این بچه ها هم یواش یواش بزرگ میشن و کم کم مستقل و ارتباطشون با هم کمتر میشه و ما میمونیم و هدفهایی که بهش نرسیدیم بازم میگیرم خدا رو شکر اما همش پشیمونم که چرا اصلا رفتم سراغ رشته های مهندسی که اینقدر زورم بیاد که راهم بیخود بود