2777
2789
عنوان

خانم مهندسای خانه دار....

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 72 پست
نه لی لی جون من خانمی رو میشناسم که از من کوچکتر و پرستاره و چون سابقع کاریش از ده سال گذشته حالا دیگه کاملا روزکار شده یه بچه 4 ساله ویه 7ماهه هم داره ..پرسیدم بچتو چکار میکنی گفت من روزکارم و شوهرم عصر کار و هر دو به نوبت پیش بچه ها ایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من عاشق رشته های مهندسیم بازم اگه به قبل برمیگشتم و میدونستم که در آینده کار نمیکنم دوباره مهندسی رو انتخاب میکروم میمیرم برای استاتیک و مقاومت بعضی وقتا دلم لک میزنه براشون بنظر من یه چند ماهی برو دوباره کارکن خودت متوجه میشی که از زندگی چی میخوای منم بعد از یکسالگی دخترم همین فکرا رو میکردم که اینعمه دری نخوندم که بشینم خونه و بچه بزرگ کنم!! رفتم سر کار و نزاشتم تو دلم بمونه و افسردم کنه شش ماهم طول کشید ولی آخرش با اعنماد کامل فهمیدم که دلم نمیخواد کار کنم درس خوندن برای زمان خودش بوده و همون لحظه ازش لذت بردم و یه روزی ارروم بوده همین کافیه که ارروم براورده شده ارزوی بعدبم سر کار رفتن بوده و به اونم رسیدم ولی در اخر خودم تصمبم گرفتم برای اسایش و خوشبختیم بشینم تو خونه البته اینا همه بستگی به روحیات هر کسی داره ..به ندای قلبت گوش بده و هر کاری که فکر میکنی درسته رو حتی برای یبارم که شده انجام بده بعد انتخاب کن
بچه ها منم لیسانس مدیریت گرفتم ..ولی همیشه عشق رشته مهندسی بودم اونم عمران خیلی عمرانو دوست داشتم...اخر تا لیسانس مدیریت گرفتم خدارو شکر یهووودانشگاه ازاد رشته عمران برا دخترا هم اورد من سریع رفتم تو25 سالگی دوباره درس..همه گفتم دارم اشتباه میکنم..ولی من دارم دوباره یه لیسانس میگیریم اونم رشته مهندسی عمران من عاشق این رشته هستم ..میخوام فوقشم بگیرم البته سال دیگه چون یه لیسانس دارم از اون طریق...یه جورایی فوق و لیسانس باهم...میشه سوال کردم..ولی تو یه دانشگاه نمیشه...مجرد هستم...من ارزوهایی زیادی دارم اگه سر کارم نرم ولی میخوام فوق عمرانو بگیرم جز هدفهای منه
🍃❤️خدایا بی نهایت شکرگذارتم❤️🍃
منم معماری خوندم بعد از ٥ سال سر کار رفتن دخترم که به دنیا اومد دیگه سر کار نرفتم.الان هم یه پسر ٣ ماهه دارم و تا ٢ سال دیگه حتما تو خونه میمونم. راضی نیستم که تو خونم. احساس پوچی میکنم ولی دلم نمیاد بچه هامو از صبح تا عصر تنها بذارم
Lilypie Maternity tickers