2777
2789
عنوان

خانم مهندسای خانه دار....

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 72 پست
عزیزم من مهندسی برق میخوندم دانشگاه خواجه نصیر با رتبه سه رقمی ولی دیدم نمیتونم تعادلو برقرار کنم تو خونه و دانشگاه و از طرفی دخترم هم 7 ماهه دنیا اومد همه جیو بوسیدم گذاشتم کنار انشلله بچه هام رفتن مدرسه منم باهاشون شروع میکنم هیچ وقت برا یونی و کار دیر نیست
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدیه بانو من با سن کم ازدواج کردم کارشناسی بودم هیچی عزیزم فقط خودم میخوندم و مدرسه کلاس و ... نبود
 ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
الان 22 سالمه و شکر خدا از ازدواج و این کارم پشیمون نیستم
بله فقط انشالله موفق باشی و فقط از خدا بخوای
سلام منم مهندسی کشاورزی -آبیاری خوندم ،البته الانا دیگه اسم رشته ما منهدسی آب شده ،از سال 82 رفتم سر کار ،شرکت خصوصی ،مهندسین مشاور ،کارمو دوست داشتم ،از 8 تا 5 سر کار بودم ،بعد که دیگه موقع بچه دار شدنم شد و از ته دلم میخواستم مادر بشم و لذتشو ببرم ...ولی بچه دار شدنم 2 سالی طول کشید و اینطور شد که خیلی بیشتر از گذشته مشتاق مادری کردن شدم و از کارم خسته ،همیشه تصمیم داشتم وقتی بچه دار بشم دو سال نرم سر کار ...الانم تا آخر شهریور بیمه بیکاریم تموم میشه ولی من با هزاران اما و اگرها مردد در تصمیم گیری شدم ..واقعا دلم نمیاد دخترمو از دو سالگی بذارم مهد ..از طرفی هم دلم برا کارم تنگ شده ...میدنم کار کردن اونم تو تهران بدور از خانواده ام خیلی خیلی مشکل خواهد بود ولی انگار تا یه مدت اینو تجربه نکنم نمیتونم به نتیجه قطعی برسم ....نمیدونم این روزا همش دارم این قضیه رو سبک و سنگین میکنم ....
سلام من مهندس فناوری اطلاعات هستم هفت سال و نیم هم سابقه کار دارم از سال ۸۲ تا سال ۹۰ کار کردم همیشه می گفتم بچم که به دنیا بیاد کارمو ول می کنم و همین کار رو هم کردم ... از سال ۹۰ که بچم به دنیا اومد کارمو ول کردم و موندم خونه تا از بچم لذت ببرم . خیلی خیلییییی از این کارم راضیم و اصلا پشیمون نیستم و توصیه ام هم به شما عزیزان اینه که بچه تون رو مهم تر از کار بدونین و حواستون خیلی به بچه و نیازها و خواسته هاش باشه من این نصیحت رو بهتون کردم چون خودم مادرم معلم بودن و این رو چشیدم که مادر سرکار بره بچه چه احساسی داره ... من یادمه وقتی بچه بودم آرزوم این بود که مادرم سرکار نره و همیشه خونه باشه به همین دلیل خودم کارمو ول کردم تا بچمو خوب بزرگ کنم و از نظر عاطفی براش کم نزارم
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
مانلی جون منم عاشق دروس پایه ام بودم بخصوص مغناطیس و کنترل اما درسای کاربردی روزیاد دوست نداشتم شما هنوز با درس و رشته تون در ارتباطید شاید برای همین راضی اید وانشالله که همیشه اینطور باشه7 اما وقتی یکی مثل من ازهمه خوانده ها و تجربه هاش فاصله میگیره اونوقت به این فکر میکنه که نکنه اشتباه کردم